VDL Bus & Coachtvrtka koja nasljeđuje ponosno nasljedstvo 60 godišnjeg visoko pozicioniranog i profesionalnog poslovnog odnosa privatnog vlasništva VDL grupacije.

Kao obiteljskoj grupaciji, naša obveza i zadaća je fokusiranje na kvalitetan odnos prema svojim ljudima i našim korisnicima, te sve to kroz aspekt našeg poslovanja proširenog nasljeđem pa sve do današnjih dana u sadašnjoj veličini i obimu.

U okviru ovog multinacionalnog poslovanja vrijednog više milijardi $, te uz više od 100 neovisnih tvrtki u obiteljskom vlasništvu i njezinih 17.000 radnika, VDL Bus & Coach postao je broj 1 kao neovisni proizvođač autobusa u Europi.

Zahvaljujući svojoj predanosti i nepresušnoj kvaliteti, te visokoj razini fokusa na potrebe kupca i korisnika, VDL autobusi u konačnici nude vlasniku značajnu dodatnu vrijednost!

Danas u jednakoj mjeri radimo sa kupcima i korisnicima u javnom gradskom prijevozu i turističkom segmentu kako bismo pronašli nove mogućnosti za razvoj i napredak naših proizvoda i ponude.

Zahvaljujući vrlo jakoj i zdravoj financijskoj poziciji VDL Bus & Coach tvrtke, svakako ćemo nastaviti raditi na unapređivanju načina prijevoza po pitanju sigurnosti, udobnosti, ekonomičnosti i održivosti.

Na taj način želimo povećati naš poslovni odnos s klijentima i rast naših odnosa čak i dalje, a sve to zato što nam je stalo …

Newsletter

Saznajte što se događa u Presečki grupi... Odaberite teme koje vas zanimaju i saznajte sve novitete u našoj ponudi.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »