Prva VDL Futura FDD2 za RC Travel

Objavljeno: 28.04.2016 u 08:26

U petak 15. travnja 2016 godine dostavljen je prvi VDL Futura FDD2 dvokatni autobus za RC Travel u Belgiji! Toga dana zabilježena je prekretnica za VDL Bus & Coach, ali i za RC Travel, koji je osim primanja ovog potpuno novog autobusa I. Klase, VDL Futura FDD2 također proslavio 15. godišnjicu rada na ovu posebnu prigodu. "Ovaj dvokatni autobus nudi toliku udobnost i namješten je s takvom pažnjom na detalje na koje sam jako ponosan zbog činjenice da smo mi, kao 100% vjerni VDL kupac bili prvi koji smo dobili ovaj novi model. Uz stjecanje ovog ultra luksuznog dvokatnog autobusa želimo omogućiti klijentima da putuju poslovnom klasom po pristupačnim cijenama ", rekao je Ad Bruintjes, generalni direktor Royal Coach Travel.

VDL Futura FDD2

Sa svojim sofisticiranim, aerodinamičnim, modernim dizajnom, VDL Futura FDD2 je reprezentativan autobus u luksuznoj VDL Futura obitelji. Uz razne opcije kapaciteta, ovaj dvokatni autobus nudi rješenja za turistička i međugradska putovanja udobnim i prikladnim prijevozom.

Korištenje novo razvijenog gornjeg kata autobusa izrađenog od laganog materijala omogućio je velikodušnu stajaću visinu od 1,86 m na donjoj palubi. Prava inovacija je poboljšanje kuta gledanja vozačka prema gore, koji se postiže nagibom dna gornje palube prema gore na vjetrobranskom staklu. To daje osjećaj velikog prostora i optimalni pregled. Lagana težina vozila plus štedljiv pogonski sklop izjednačuje financijsku korist za prijevoznika autobusa. Vozila s niskom masom omogućuju da se prevozi više putnika, a vozila s niskom masom troše i manje goriva. Za prijevoznika autobusa to znači dvostruku korist - više klijenata i niske troškove goriva - što rezultira Dobit vlasništva.

First Class verzija za RC Travel

VDL Futura FDD2 za RC Travel je konstruirana kao prvorazredni autobus, odnosno verzija za poslovne klase za luksuzna putovanja na velike udaljenosti. Osim onih za vozača i suvozača, tu su 48 luksuznih sjedala za putnike i dva posebna sjedala za domaćice. Autobus je također opremljen pomoćnim prostorom za spavanje za domaćice. Izuzetno udobna VDL Class 600 sjedala nalaze se u prostranom 2 + 1 rasporedu. Svako sjedalo ima svoju 220 V utičnicu i USB priključak. Multimedijalni sustav u autobusu nudi putničkom izbor različitih glazbenih kanala i 50 različitih filmova. Potpuno namještena i potpuno opremljena kuhinja ima sve potrebno kako bi osigurala hrana i osvježenje kod putovanja.

RC Travel

Autobusni prijevoznik RC Travel fokusira se na luksuzna putovanja na velike udaljenosti. U ljetnom periodu većina izleta se vozi u Španjolsku i Hrvatsku za turoperatora "Solmar Tours", a u zimskom periodu do raznih zimskih sportskih destinacija. Flota se sastoji isključivo od VDL autobusa na kat, četiri sa Royal Class paketom, plus najnoviji dodatak - VDL Futura FDD2 prvorazredni paket.

Nakon što je počeo kao vozač autobusa u RH (Royal Class) putovanja, Ad Bruintjes preuzeo je tvrtku 2001. godine, a preimenovan je RC (Royal Coach) putovanja. Flotu su uvijek činili VDL autobusi na kat, uključujući Berkhof Excellence 2000, VDL Axial 100, VDL Sinergy i sada novi VDL Futura FDD2.

Povratak

Newsletter

Saznajte što se događa u Presečki grupi... Odaberite teme koje vas zanimaju i saznajte sve novitete u našoj ponudi.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »