Mini i Midi autobusi

Pionirski koncepti proizvoda

Sa svojim rasponom mini i midi autobusa, VDL Bus & Coach nudi pionirske koncepte proizvoda. Pretvorbe ili proširenje je izgrađeno u potpunosti u skladu sa željama kupca. Ovi proizvodi po mjeri nude rješenje za svaku moguću uporabu. Autobusi su izgrađeni na šasiji Mercedes Sprinter ili Volkswagen Crafter, što ih čini vrhunski pogodnima za različite vrste malih prijevoza putnika.

MidCity

VDL MidCity je isključivo razvijen za javni prijevoz, a uključuje multifunkcionalni prostor s niskim podom koji je idealan za uporabu kao stajanje ili za invalidska kolica. Preradom u niskopodni autobus, s prostorom za 8-27 putnika (izvrsnost razvijenu u VDL kući) nudi veliku paletu mogućnosti. To čini MidCity iznimno dobro prilagođenim za uporabu i u funkciji javnog prijevoza autobusom i za specijalizirane prijevoze.

MidEuro

Sa MidEuro, VDL Bus & Coach predstavlja kompaktan, luksuzan turistički autobusa koji je u potpunosti prilagođen segmentu luksuznih prijevoza do 22 putnika. To je idealno sredstvo za putovanje u malim skupinama, ali također služi i kao isplativa investicija u linijskom prijevozu. Brojne opcije, uključujući i veliki izbor različitih sustava kontrole klime, audio / video sustava, razglasa, hladnjak, itd, čine MidEuro idealnim odabirom.

Taxi i vozila za invalidska kolica

Taxi vozila i vozila prilagođena za prijevoz invalidskih kolica, prilagođena su za komercijalni prijevoz putnika i privatni prijevoz (starački domovi na primjer). Za ovakve potrebe tržišta VDL Bus & Coach razvija i proizvodi interijer i dizajn koji zadovoljava te posebne potrebe. Zahvaljujući brojnim fleksibilnim mogućnostima, u potpunosti mogu biti prilagođeni kupcu i njegovim zahtjevima.

Povratak

Newsletter

Saznajte što se događa u Presečki grupi... Odaberite teme koje vas zanimaju i saznajte sve novitete u našoj ponudi.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »