ISUZU i PRESEČKI GRUPA kao zastupnikIsuzu dizel motor kao broj 1 u svijetu!

Anadolu ISUZU korporacija započela je graditi svoje iskustvo i razvoj daleke 1965. g. u privatnom vlasništvu firme „Çelik Montaj“ koja je tada proizvodila motocikle i pick-up vozila.

Sadašnja organizacija proizvodnje može se pohvaliti proizvodnim pogonom od 300.000 m², brojem zaposlenika od 700 proizvodnih radnika i s dvije odvojene proizvodne linije/proizvodnog pogona (odvojenog za autobuse i kamione) gdje se ukupno u samo jednoj smjeni proizvodi do 13.155 vozila godišnje.

Anadolu ISUZU je do ovih neizbježnih rezultata dovela visoko-razrađena strategija i profesionalnost, te u neizbježnoj mjeri i visoko usavršeni proizvodni procesi koji su nastali kao sinergija svjetski poznatog Japanskog sustava upravljanja kvalitetom i standardima kvalitete Europske unije. Danas su Anadolu ISUZU proizvodi proizvedeni na svjetskim standardima izvrsnosti i rasprostranjeni su putem izvoznih aktivnosti u 27 zemalja na tri kontinenta.

Anadolu ISUZU danas se također može pohvaliti kao predvodnik izvoza u Turskoj od 2004. U 2012. godini, Anadolu ISUZU aktualizirala je 81% ukupnog izvoza midi-buseva iz Turske, a godinu dana poslije visokih 75%.

Newsletter

Saznajte što se događa u Presečki grupi... Odaberite teme koje vas zanimaju i saznajte sve novitete u našoj ponudi.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »