Osnovne informacije

TURQUOISE, kao kreator klase vozila sa 31 putničkim sjedalom, nudi elemente udobnosti i sigurnosti, baš kao autobusi više klase.

Pruža veću udobnost putnika s obnovljenim vanjskim izgledom i dizajna interijera. TURQUOISE, kao kreator klase vozila sa 31 putničkim sjedalom, nudi elemente udobnosti i sigurnosti, baš kao autobusi više klase. Također obećava agilnost, ekonomičnost i upravljivost koju samo midi-bus može doseći. 

TURQUOISE vlasniku pruža usluge kao idealni poslovni partner na području prijevoza putnika i turizma na kratkih i srednjih udaljenostima. Zahvaljujući obujmu prtljažnog prostora od 3,6 m³, problem prtljage ne postoji. Štoviše, njegovi novi poklopci prtljažnog prostora koji se otvaraju vertikalno - pružaju udobnost i jednostavnost pri korištenju.

Široka, zatamnjena i dvostruka stakla putničkog prozora TURQUOISE -a završni su dizajnerski dodatak prostranosti interijera, te tako čine vozilo idealnim za razgledavanje okoline. Zahvaljujući izuzetno jakom i pouzdanom klima sustavu udobnosti ne manjka u vrućim ljetnim danima. Isto tako, grijanje koje je projektirano i izvedeno je do detalja, nudi odlične karakteristike za putovanja u hladnim zimskim danima.

TURQUOISE naravno nudi i mnoge inovacije u smislu sigurnosti, što ga u konačnici čini isplativim i realnim odabirom.

Newsletter

Saznajte što se događa u Presečki grupi... Odaberite teme koje vas zanimaju i saznajte sve novitete u našoj ponudi.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »