ISUZU Novociti Life u Španjolskoj

Objavljeno: 29.09.2021 u 12:52
ISUZU Novociti Life u Španjolskoj

ISUZU Novociti Life na cestama Španjolske

ISUZU Novociti Life koji je razvila Anadolu ISUZU s dizajnom niskopodnog autobusa kao rješenje za promjenu potreba tržišta, započeo je s radom na cestama Španjolske. Nakon ulaska na španjolsko tržište prošle godine s modelom Turquoise, Anadolu ISUZU nedavno je isporučo i četiri autobusa Novociti Life u grad Ponferrada.

Anadolu ISUZU nastavlja jačati svoju prisutnost na španjolskom tržištu, na koje je prvi put ušao krajem 2019. Jačajući svoju poziciju na međunarodnim tržištima svaki dan unatoč pandemiji, Anadolu ISUZU nedavno je označio još jedno postignuće na španjolskom tržištu. Anadolu ISUZU isporučio je četiri autobusa Novociti Life nakon pobjede na općinskom natječaju. Svečanost dostave održana je u autobusnom parku općine Ponferrada. Uz rukovoditelje španjolskog distributera tvrtke Mobility Bus svečanosti su prisustvovali i Jean Louisa Coppietersa kao konzultant Anadolu ISUZU-a za zapadnu Europu, gradonačelnik Ponferrade Olegario Ramon i voditeljica usluge Susana Garcia.

Tuğrul Arıkan, generalni direktor Anadolu ISUZU napomenuo je da je tvrtka sa španjolskim distributerom Mobility Busom pobijedila na natječaju općine Ponferrada: „Oduševljeni smo i ponosni što smo isporučili tako važnu narudžbu tijekom pandemije COVID-19. Vozila visoke tehnologije koja razvijamo kako bismo zadovoljili potrebe naših izvoznih tržišta pokazuju veliki interes u Europi. Nastavljamo primati narudžbe s domaćeg tržišta, ali i iz drugih zemalja. Poslujemo više od godinu dana na španjolskom tržištu gdje smo isporučili naš model Turquoise, a ovdje nastavljamo s proširenjem našeg asortimana proizvoda. U Anadolu ISUZU nastojimo pobijediti na važnim općinskim natječajima, kao i u prodaji flote operatora u Španjolskoj, kao i na svim našim tržištima u skladu s izvoznim ciljevima za 2021. ”

NOVOCITI LIFE - omiljeni model među europskim općinama

Anadolu ISUZU model ISUZU Novociti Life, koji je trenutno operativan na nekoliko međunarodnih tržišta, uključujući Poljsku, Italiju, Grčku, Francusku, Češku, Srbiju i Gruziju, ima niski pod kao rješenje za različite potrebe. Novociti Life osmišljen je u konceptu malih autobusa umjesto velikih i srednjih autobusa za ciljanje gradova s ​​uskim ulicama. Dizajn Novociti Life s niskim podom također podržava sudjelovanje hendikepiranog i starijeg stanovništva u društvenom životu. Novociti Life izdvaja se svojim izgledom autobusa veličine midibusa i motorom koji je generirao 186 konjskih snaga i 680 Nm okretnog momenta. Tehnologija motora koja je u skladu s Euro 6 emisijskim normama pruža visoku energetsku učinkovitost i nisku potrošnju goriva, što udovoljava zahtjevima emisija u europskim općinama.

Povratak

Newsletter

Saznajte što se događa u Presečki grupi... Odaberite teme koje vas zanimaju i saznajte sve novitete u našoj ponudi.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »