Nagrada za održivi autobus - Kendo CNG

Objavljeno: 26.11.2021 u 12:47

Samo da se malo pohvalimo.

EKOLOŠKI ISUZU Kendo CNG u vrlo jakoj konkurenciji osvojio je nagradu Sustainable Bus Award 2022, koja je prva i jedina europska nagrada koja priznaje održivost u području autobusa!

Da rezimiramo, finalisti nagrade Sustainable Bus Award 2022 u segmentu 'Intercity' bili  su:

  • Mercedes Intouro (nova verzija koja bi trebala biti predstavljena ove godine)
  • Scania Interlink LNG
  • ISUZU Kendo CNG

Ukratko o nagradi za održivi autobus, osobna iskaznica.

Žiri predstavlja osam europskih zemalja, a svaku od njih utjelovljuje vodeći sektorski časopis. Naime: Mobilités Magazine (Francuska), Busfahrt (Njemačka), AUTOBUS (Italija), Infotrucker (Rumunjska), Carril Bus (Španjolska), Revija Tranzit (Slovenija) i Bus and coach professional (UK). Uži izbor rezultat je prvog odabira. Svaki žiri prijavio je svoje kandidate, a vozila koja su ostvarila više nominacija (tri po kategoriji) uvrštena su na listu finalista. Kriteriji za ovabir bili su podijeljeni u sljedeća područja: motor, mjenjač, ​​sigurnost, udobnost, održivost.

Nagrada za održivi autobus temelji se na sveobuhvatnoj ideji održivosti, zamišljenoj kao sposobnost uspostavljanja pozitivne slike vozila u očima šire javnosti. Nekoliko aspekata može doći u igru, kao što su sigurnost, udobnost, buka, mogućnost recikliranja komponenti i opća ekološka obveza proizvođača.

[GALLERY_270]

Povratak

Newsletter

Saznajte što se događa u Presečki grupi... Odaberite teme koje vas zanimaju i saznajte sve novitete u našoj ponudi.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »