ISUZU autobusi na Francuskom tržištu

Objavljeno: 30.03.2020 u 18:19
ISUZU autobusi na Francuskom tržištu

Poštovani ISUZU prijatelji,

želimo s vama podijeliti kratku izjavu Generalnog direktora Anadolu ISUZU u kojoj govori o višegodišnjem napretku na Francuskom tržištu autobusa.

"Draga Anadolu ISUZU obitelj,

s velikim zadovoljstvom vas želimo informirati o našem brzom napretku u postajanju globalnog branda, zadržavajući pritom svoju poziciju marke koja se prilagođava brzom tehnološkom razvoju u sektoru komercijalnih vozila, kao preferirana marka na našem tržištu.

Kao Anadolu Isuzu, ponosni smo što smo dodali ovaj novi uspjeh povijesti našeg branda.

Da podsjetimo, rezultati u 2018. godini bili su više nego odlični! Godinu smo završili s 41 % tržišnog udjela u segmentu minibuseva, dok je rezultat u segmentu midibuseva iznosio visokih 33 %.

U 2019. godini  nastavili smo rast i povećali izvoz te stekli vodstvo na jednom od najizazovnijih tržišta (u Francuskoj) dosegnuvši tržišni udio od 44,8 % u segmentu mini-midibuseva.

Želio bih se zahvaliti našem ovlaštenom distributeru "FCC Bus" i našem odjelu za istraživanje i razvoj, kao i svim mojim kolegama koji su doprinijeli ovom uspjehu, posebno izvoznom odjelu Anadolu Isuzu.
Zahvaljujući robusnoj i održivoj strukturi stručnosti, napredujemo sigurnim koracima prema našim ciljevima za 2020. godinu u kojima planiramo povećati broj zemalja u kojima izvozimo na 60. Radimo bolje i zajedno sjajno djelujemo.
Kao odličan tim, vjerujem da ćemo u narednom periodu zajedno ostvariti nove uspjehe.

Turgul Arikan
Generalni direktor"

Povratak

Newsletter

Saznajte što se događa u Presečki grupi... Odaberite teme koje vas zanimaju i saznajte sve novitete u našoj ponudi.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »