Prvi 13-metarski VDL Futura FDD2 dvokatni autobus isporučen u Švicarsku

Objavljeno: 08.09.2016 u 14:15

Prvi katni autobus VDL Futura FDD2 s dužinom od 13 metara je dostavljen Roland Zemp Carreisen u Švicarskoj 22. srpnja. Ova varijanta VDL Future dvokatnog autobusa, s većom kompaktnom dužinom, nudi prostrani broj sjedećih mjesta za do 84 putnika, a smanjena dužina ga čini vrlo pokretnim. Lagani modularna konstrukcija u kombinaciji s ekonomičnim pogonskim sustavom i aerodinamičnim oblikom jamče nisku potrošnju goriva, a time i manju emisiju CO2. VDL Futura FDD2 je idealan autobus za one koji cijene Dobit vlasništva.

"Uz kupnju ovog novog VDL dvokatnog autobusa cijela naša VDL flota sada je u potpunosti up-to-date. Želimo ponuditi našim putnicima najbolju moguću uslugu kada putuju s nama, i to sa ovim  ultra-luksuznim dvokatnim autobusom koji pruža vrhunsku udobnost i sigurnost ", kaže direktor Roland Zemp.

Iskustvo putovanja sa VDL Futurom FDD2

Unutrašnjost VDL Future FDD2 karakteriziraju zaobljeni kutovi, moderan dizajn, svijetle boje, lagani materijali i prostranost donje i gornje palube. Prostor za glavu na donjoj palubi je iznenađujuće 186 cm. Autobus zrači jedinstvenošću i skladom, istinskim užitkom u vožnji i pruža luksuz tijekom putovanja. Prava inovacija je poboljšanje kuta gledanja vozača koji se postiže nagibom dna gornje palube prema gornjem rubu na vjetrobranskog stakla. To daje vozaču osjećaj velikog prostora i optimalnog pregleda.

VDL Futura FDD2-130 je za Roland Zemp Carreisen optimalno opremljena. Sigurnost je na prvom, tako da je vozilo opremljeno najnovijim sigurnosnim sustavima. Putnički odjeljak i udobnost vozača su također vrlo važni. Ovaj dvokatni autobus ima prostranih 71 + 1 + 1 luksuznih sjedala. Svako sjedalo ima USB priključak. U potpalublju i gornjoj palubi postoje dva monitora, a tu je i digitalni TV i DVD player. Također nudi i ugostiteljske elemente (kuhinja, hladnjak, ...). Zahvaljujući vrlo prostornom uređenju interijera i vrlo velikom prtljažniku s dvostrukim krilom nudi obilje prostora za putnike i njihovu prtljagu.

Roland Zemp Carreisen

Roland Zemp Carreisen je obiteljska tvrtka osnovana 1999. godine, koja stavlja veliku vrijednost na kvalitetu. ROLAND Zemp flota se sastoji od 6 VDL vozila. Roland Zemp Carreisen nudi osobnu, fleksibilnu uslugu i ima veliki program putovanja. Njihov fokus je na školske izlete, transfere na zračnoj luci, domaća i međunarodna grupna putovanja i međugradski prijevoz do raznih odredišta u Europi.

Povratak

Newsletter

Saznajte što se događa u Presečki grupi... Odaberite teme koje vas zanimaju i saznajte sve novitete u našoj ponudi.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »