VDL Bus & Coach isporučio 62 VDL Citee za Arrivu Nederland

Objavljeno: 05.01.2017 u 09:01
VDL Bus & Coach isporučio 62 VDL Citee za Arrivu Nederland

VDL Bus & Coach isporučio je 62 VDL Citee tvrtki za prijevoz putnika Arriva Nederland u sklopu koncesije za Southeast Friesland i nizozemski West Frisian Island. Velika većina isporuke sastoji se od VDL Citea LLE-120 (uz ovaj model isporučeno je 14 x VDL Citea Electric, 10 x VDL Citea SLF i 4 x zglobna VDL Citea SLFA (18 metara dužine).

 

14 x VDL Citea Electric

VDL Bus & Coach nudi mogućnost izbora između različitih električnih pogonskih sustava, baterija i sustava za punjenje tako da se najidealnija i optimalna kombinacija može izabrati za svako područje, bez utjecaja na dostupnost, unutarnji raspored i udobnost. Kao rezultat toga, putnici se prevoze na svoje odredište u izuzetno tihom, udobnom i ekološki prihvatljivom autobusu. Sve električne VDL Citee su opremljene sa sustavom brzog punjenja pomoću pantografa.

48 x VDL Citea LLE

VDL Citea LLE odlikuje izuzetno niskom neto masom, a glavne prednosti su znatno manja potrošnja goriva u odnosu na konvencionalne autobuse i nižim troškovima održavanja. Ušteda goriva ne znači samo smanjenje operativnih troškova, nego i značajno smanjenje emisije CO2. Svi autobusi za Southeast Friesland opremljeni su s Wi-Fi i USB utičnicama za svako sjedalo. Uz tih 48 VDL Citea LLE Arriva je postojeće LLE flote još jednom povećala.

Arriva Nederland

Arriva Nederland je dio Arriva Group, podružnica Deutsche Bahn. Arriva je vodeća tvrtka za prijevoz putnika, koji djeluju u 14 europskih zemalja. U Nizozemskoj Arriva zapošljava 6.000 djelatnika u pokrajinama Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, North Brabant, Overijssel i Južne Nizozemske.

Povratak

Newsletter

Saznajte što se događa u Presečki grupi... Odaberite teme koje vas zanimaju i saznajte sve novitete u našoj ponudi.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »