Isporuka 7 VDL Synergy autobusa za SAF Autoservizi, Italija

Objavljeno: 02.09.2015 u 13:47

Od početka kolovoza 2015., talijanski kupac SAF Autoservizi F.V.G. S.p.A., koji je dio Arriva grupe, ima u službi 7 novih VDL Synergy autobusa. Ovi dvokatni autobusi koriste se za međugradsku službu u regijama Friuli-Venezia Giulia na sjeveroistoku Italije. Ovaj nalog povećava broj VDL Synergy autobusa u SAF-ovoj floti na 23 autobusa. SAF Autoservizi ponovno su izabrali VDL-ov dvokatni autobus zbog velikog putničkog kapaciteta, dobre potrošnje goriva i niskih operativnih troškova proizvoda.

VDL Synergy

Dvokatni autobusi koji su isporučen u SAF Autoservizi imaju dužinu od 13 metara i mogu primiti ukupno 98 putnika, od kojih su 82 sjedeća mjesta i 16 stajaćih mjesta. Veliki kapacitet putnika je uglavnom mogući s obzirom na nisku masu praznog vozila. Ovi VDL Synergy autobusi za SAF također imaju prostor za invalidska kolica i lift za invalidska kolica, što čini autobus prikladan izbor za invalide.

SAF AUTOSERVIZI F.V.G. S.P.A.

SAF AUTOSERVIZI je tvrtka za prijevoz putnika koja pruža međugradski i međuregionalni prijevoz i pomorske usluge. Flota se sastoji od preko 450 vozila, a tvrtka ima oko 600 zaposlenih. SAF AUTOSERVIZI pruža više od 830.000 putovanja godišnje za domaće putnike, od kojih je gotovo 310.000 za međugradska i više od 520.000 za međuregionalna putovanja. Tvrtka također nudi međunarodne autobusne usluge Švicarskoj, Francuskoj, Luksemburgu, Belgiji i Hrvatskoj. Svake godine više od 25 milijuna putnika se prevozi preko 17 milijuna kilometara. Od 2004. godine, SAF AUTOSERVIZI je dio Arriva Groupe, koja je u vlasništvu Deutsche Bahn.

Povratak

Newsletter

Saznajte što se događa u Presečki grupi... Odaberite teme koje vas zanimaju i saznajte sve novitete u našoj ponudi.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »