Isporuka 50 VDL SB-4000 šasija za regionalne autobuse u Jeruzalemu

Objavljeno: 09.05.2017 u 09:16

Tashtit trenutno prima isporuku od 50 komada VDL SB-4000 šasija. Ove šasije su namijenjene za proizvodnju regionalnih autobusa u gradu Jeruzalemu. 2 gradska autobusa i 1 regionalni autobus na temelju VDL Bus & Coach SB-4000 šasije stavljeni su u probnu službu u različitim prijevoznim tvrtkama u Izraelu u razdoblju od jedne godine. Probno razdoblje je uspješno završeno, s narudžbom 50 komada novih SB-4000 šasija.

VDL SB-4000 šasija

Šasija SB-4000 opremljena je motorom FPT Euro 6 i ZF automatskim mjenjačem. Lokalni graditelj šasije Merkavim dovršava autobuse s autobusnim tijelom Marsa, čime doprinosi lokalnom zapošljavanju. Merkavim je najveći proizvođač autobusa u Izraelu i razvija, dizajnira i proizvodi napredne modele za sve tržišne segmente.

Tashtit - Taavura

Sa 5.000 zaposlenika i više od 40 tvrtki, Taavura Group je jedna od najvećih tvrtki u Izraelu. Tashtit je Taavura's komercijalni odjel i on uvozi, distribuira i održava građevinsku opremu, kamione i autobuse. Tashtit ima vodeću poziciju na tržištu u izraelskom kamionskom sektoru. Tvrtka duguje velik dio ovog uspjeha dubokom razumijevanja tržišnih potreba, redovitog neformalnog kontakta s kupcima, dostupnosti rezervnih dijelova i 24-satne popravke. Posljednjih godina Tashtit je obogatio svoju liniju proizvoda s novim i inovativnim brandovima u segmentu teških komercijalnih vozila, s ciljem da ponudi kupcima još cjelovitije i sveobuhvatnije rješenje. Ukupno od 1995. godine VDL Bus & Coach isporučio je oko 1.200 šasija i gotovo 200 Light Low Entry autobusa u Izrael.

Povratak

Newsletter

Saznajte što se događa u Presečki grupi... Odaberite teme koje vas zanimaju i saznajte sve novitete u našoj ponudi.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »