Isporuka VDL Future FMD2 za Söne Buss u Švedskoj

Objavljeno: 24.06.2016 u 13:50

Ovoga mjeseca je 10 VDL Futura FMD2-148 isporučeno za Söne Buss u Švedskoj. Ova varijanta, dužine 14,8 metara je proizvedena posebno za Söne Buss. FUTURA FMD2-148 je 3 osovinski autobus pogodan za razne vrste implementacije, a njezina dodatna duljina omogućuje da zadovolji specifične zahtjeve švedskog kupca. VDL Future će se koristiti za usluge javnog prijevoza u Karlskoga, u središtu Švedske.

VDL Futura FMD2

VDL Futura FMD2, autobus koji je prošle godine osvojio nagradu IBC (isplativost u gospodarstvu) poznat je po svojoj visokoj profitabilnosti koju ova varijanta dužine također pruža. Vozilo je idealno za vangradski i međugradski prijevoz. Za operatora, Futura FMD2 znači 'dobit vlasništva'. Niska neto težina, smanjena potrošnja goriva, visok kapacitet putnika, velikodušan prostor za prtljagu i niski troškovi čine Futuru FMD2 vrlo isplativim ulaganjem.

Söne Buss posebno su se odlučili za Futura FMD2-148 / 440 s dužinom od 14,8 metara. Ova posebna 3-osovinska Futura ima 57 + 1 + 1 mjesta za sjedenje u prostranom odjeljenju, a opremljena je dizalom za invalidska kolica na srednjim vratima. Futura FMD2-148 je posebno izgrađen za Söne Buss za smještaj velikog broja putnika, koji ima posebno važnu ulogu u zimi. VDL Futura je također opremljena sa zimskim paketom koji uključuje dodatke kao što su dodatna zagrijavanja vrata i prostora zbog hladne klime.

 

Söne Buss AB

Söne Buss AB je jedna od najvećih obiteljskih švedskih autobusnih tvrtki. Autobusna tvrtka je osnovana 1927. godine od Alberta Gustafssona i sada ju vodi treća generacija, unuka Marija Gustavsson i njezin brat Christian Plyhm. S flotom od 200 autobusa i turističkih autobusa, tvrtka pruža lokalne, regionalne i međugradske usluge uglavnom u južnoj Švedskoj. Söne Buss AB također djeluje deset autobusnih garaža na raznim lokacijama na jugu Švedske. Nova VDL Futura će djelovati iz garaže u Karlskogu, te će biti u službi na autobusnoj liniji 500 između Örebro i Karlskoga.

Povratak

Newsletter

Saznajte što se događa u Presečki grupi... Odaberite teme koje vas zanimaju i saznajte sve novitete u našoj ponudi.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »