Wim van der Leegte proglašen ˝Proizvođač autobusa 2015.˝

Objavljeno: 19.10.2015 u 09:55

U četvrtak, 15. listopada 2015 Wim van der Leegte, predsjednik i predsjednik Uprave VDL Groep, sa sjedištem u Eindhovenu, dobio je nagradu za ˝Proizvođača autobusa 2015 godine˝ za njegove izuzetne usluge u autobusnoj industriji. Ova nagrada je dodijeljena na službenom otvorenju Busworld sajma u Kortrijk-u (Belgija), od 16. do 21. listopada 2015. Wim van der Leegte je također osvojio ovu nagradu 2003 godine. Nagrada je to za sav trud koji smo stavili u posljednjih nekoliko godina u VDL Groep autobuse i putničke autobuse pod imenom VDL Bus & Coach.

Ponosni na VDL Bus & Coach

Nažalost Wim van der Leegte nije bio u mogućnosti primiti nagradu osobno, te ih je zastupao Remi Henkemans, direktor VDL Bus & Coach. Wim je poslao video poruku: "Velika je čast primiti ovu nagradu. Iako je osobna nagrada želio bih je posvetiti svim našim zaposlenicima tvrtke VDL Bus & Coach. Imamo puno povjerenje u budućnost VDL Bus & Coach i osvajanje ove nagrade je veliki bonus ." Rémi Henkemans rekao:" Mi konstantno uvodimo nove inovacije. Nedavno smo predstavili novi Futura dvokatni autobus, koji može biti obožavan na našem štandu na Busworld. Također smo napravili veliki napredak u području održivog javnog prijevoza. Vrlo smo ponosni na naše Citea Electric autobuse, koji su već angažirani od strane naših kupaca u nekoliko zemalja. "

Povratak

Newsletter

Saznajte što se događa u Presečki grupi... Odaberite teme koje vas zanimaju i saznajte sve novitete u našoj ponudi.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »