Isporuka VDL Citea LLE za Aachen

Objavljeno: 25.01.2016 u 07:23

Krajem prosinca 2015. godine VDL Bus & Coach dostavio je 5 Citea LLE autobusa za ASEAG (Aachen Straßenbahn und Energieversorgung-AG). ASEAG je odgovoran za javni prijevoz u gradu i oko grada Aachena. Jedan VDL Citea LLE autobusa je od studenoga 2014. već u uporabi na probnom periodu. Tijekom testne faze, autobus Citea LLE pokazao je da njegova lagana konstrukcija doista rezultira manjom potrošnjom goriva i kao posljedica nižom emisijom štetnih tvari.

VDL Citea LLE: inovativni lagan koncept

Glavni fokus VDL autobusa s laganom izgradnjom je smanjenje potrošnje goriva i kao posljedica niža ukupna razina emisije.  Naravno, autobusi i dalje zadovoljavaju najviše sigurnosne standarde. S obzirom na današnji veliki pritisak na troškove, opredjeljenje za VDL-ov lagani koncept je logičan korak za prijevoznike javnog prijevoza koji su si sami postavili dvostruki cilj pružanje optimalne usluge prijevoza putnika i smanjenje štetnih emisija.

ASEAG

Već više od 130 godina, ASEAG je odgovoran za javni prijevoz u i oko grada Aachena. Tvrtkin izvorni cilj dalje vrijedi i danas: pružanje rješenja po mjeri za mobilnost. U području implementacije koji traje na nekih 520 km2, više od 220.000 putnika se prevozi svaki dan.

Povratak

Newsletter

Saznajte što se događa u Presečki grupi... Odaberite teme koje vas zanimaju i saznajte sve novitete u našoj ponudi.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »