35 VDL mini autobusa isporučeno za Syntus, Nizozemska

Objavljeno: 28.08.2015 u 14:25
35 VDL mini autobusa isporučeno za Syntus, Nizozemska

VDL Bus & Coach isporučio je 35 mini autobus za Syntus (NL) početkom kolovoza 2015. Vozila će biti u službi u nizozemskim provincijama Overijssel i Gelderland. Od 35 mini autobusa, 10 vozila dizajnirano je za koncesiju sa Midden-Overijssel i 25 vozila za Veluwe. Syntus stavlja veliku važnost na kvalitetu, te je stoga njihova odluka zamijeniti sve mini autobuse u isto vrijeme. Ovi mini autobusi imaju ulazna vrata iza B-stupa, koji je jedinstven u Nizozemskoj.

VDL mini bus

VDL-ov mini autobusi za Syntus su izgrađeni na bazi Mercedes-Benz Sprinter-a. Jedinstveno ovom autobusu su ulazna vrata, koja se nalazi iza B-stupa. Svih 35 mini autobusa sastoji se od 8 putničkih sjedala i jednog sjedala za vozača. Njegove kompaktne dimenzije (ukupne dužine 5.930 metara) čine ovaj autobus vrlo pokretljivim.

Syntus

Syntus BV pruža javni prijevoz u Veluwe, Gelderland, Midden-Overijssel i Twente. To uključuje javni prijevoz autobusom i vlakom. Syntus je 100% podružnica francuskog operatera za međunarodni javni prijevoz, Keolis.  Syntus posluje na 15 lokacija i oko 1.300 zaposlenih. Vozni park sastoji se od 376 autobusa i 9 vlakova. Ukupna usluga prijevoza je 97 milijuna putničkih kilometara godišnje.

Povratak

Newsletter

Saznajte što se događa u Presečki grupi... Odaberite teme koje vas zanimaju i saznajte sve novitete u našoj ponudi.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »