20 VDL SB-4000 šasija za marokanskog turoperatora

Objavljeno: 14.04.2017 u 12:00

CFAO Motors Maroc trenutno ponavlja narudžbu za isporuku 20 VDL SB-4000 šasija. Ta šasija će se koristiti za izgradnju autobusa visoke klase za nekoliko turoperatora u Maroku. CFAO Motors Maroc imenovan je kao službeni partner VDL Bus & Coach i odgovoran je za prodaju i post-prodaju aktivnosti u vezi s VDL šasijom i modulom podvozja na marokanskom tržištu.

VDL SB-4000 šasija

SB-4000 šasija je pogodna za izgradnju autobusa sa dvije osovine duljine do 13 m na maksimalnoj težini od 19 tona. Motor je DAF 12,9 litra MX Euro 5 motor sa snagom od 410 KS (300 kW). Mjenjač je polu-automatski ZF AS Tronic. Nadalje, šasija su opremljeni sa nezavisnom ZF prednjom osovinom i niskom bukom ZF-ove stražnje osovine. Prednji i stražnji dijelovi su odvojeni moduli koji odgovaraju proizvođačima u korištenju različitih oblika i različitih varijanti duljine.

Povratak

Newsletter

Saznajte što se događa u Presečki grupi... Odaberite teme koje vas zanimaju i saznajte sve novitete u našoj ponudi.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »