Isporuka 6 VDL Citea LLE-99 za Seatour (Italija)

Objavljeno: 26.06.2017 u 12:24

U lipnju 2017. godine isporučeno je šest VDL Citea LLE-99 za talijansku tvrtku za prijevoz putnika Seatouru. Ovo su prvi VDL Citea LLE s dužinom od 9,95 metara koji će biti smješteni u službu u regiji Lazio u Italiji. Njihova niska težina i manevarnost čine ove autobuse idealnim za kretanje uskim ulicama. Novi VDL Citea će se stoga koristiti kao prigradski autobusi na području zapadno od Rima (Cerveteri - Ladispoli - Fiumicino).

VDL Citea LLE-99

VDL Citea LLE-99 je inovativni koncept laganih autobusa. Duljina od 9,9 metara bila je posebno dizajnirana za rijetko naseljena područja. Niski tlak u praznom hodu znači da VDL Citeas LLE-99 troši znatno manje goriva, što rezultira znatnim smanjenjem emisije CO2. Visoka ukupna brojnost putnika u odnosu na duljinu dodatno optimizira TCO (Ukupna cijena vlasništva). Dodatna je prednost manevarnost: skraćeno podnožje razmaka i stražnji ovjes znatno smanjuju okretni krug, što olakšava manevriranje u uskim uličicama. VDL Citea LLE za Seatour opremljeni su sa 29 + 2 + 1 sjedećih mjesta i prostor za 48 stajaćih mjesta.

Seatour

Seatour je obiteljsko poduzeće za prijevoz putnika u Italiji. Flota se sastoji od više od 100 vozila za javni prijevoz, školski prijevoz i iznajmljivanje. Od tih je 40 linijskih autobusa u gradovima u provincijama Rima i Viterbo. Sigurnost i pouzdanost proizvoda su od najveće važnosti u Seatouru, kako za putnike tako i za vozače. Zato Seatour vjeruje VDL vozilima, koja već obuhvaćaju veliki dio flote. VDL Futura FHD2 se koristi za prijevoz putnika s brodova na kružnim putovanjima u Civitavecchia i za turistički prijevoz. Osim toga, Seatour ima oko deset Midcity gradskih vozila, a njihova je flota sada proširena sa šest VDL Citea LLE. Seatour se s pravom može nazvati vjernim VDL kupcem.

Povratak

Newsletter

Saznajte što se događa u Presečki grupi... Odaberite teme koje vas zanimaju i saznajte sve novitete u našoj ponudi.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »