VDL napada Španjolsko tržište

Objavljeno: 20.10.2017 u 07:23
VDL napada Španjolsko tržište

VDL Bus & Coach ŠIRI KRILA U ŠPANJOLSKU (Madrid)

Izbor za otvaranje podružnice u Španjolskoj logičan je nastavak strategije koju je VDL odlučio slijediti, što uključuje uspostavu izravne prisutnosti odjela za autobuse na većini velikih tržišta autobusa u zapadnoj Europi. Španjolsko tržište autobusa trenutačno je IzvanrednoJ fazi. Nakon Ujedinjenog Kraljevstva, Njemačke i Francuske, Španjolska je četvrto europsko autobusno tržište, što je drugo tržište nakon Njemačke.
 
"Vrlo smo ponosni na činjenicu da smo s vlasitiom podružnicom VDL Bus & Coach također aktivni na ovom strahovito atraktivnom tržištu. Nakon snažnog pada tijekom financijske krize, tržište u Španjolskoj sada prolazi kroz brz rast ", kaže komercijalni direktor Marcel Jacobs iz VDL Bus & Coacha.
 
 
VDL Bus & Coach España S.L. predvodi Anno Dirksen. Posljednjih devet godina proveo je kao direktor VDL Bus & Coach Italia s.r.l. Za proces poslije prodaje, Anno se može osloniti na veliko iskustvo Angel Gomeza, koji već dugi niz godina djeluje na španjolskom tržištu. Anno Dirksen kaže: "Ovo je ogroman izazov i čast voditi ovu novu podružnicu na jednom od najvažnijih i najvećih tržišta Zapadne Europe. Uz cjelokupni portfelj VDL Bus & Coach, VDL Bus & Coach España S.L. također pruža pouzdanu uslugu post-prodaje i dijelova. "Više vijesti o daljnjem razvoju VDL Bus & Coacha u Španjolskoj uskoro će uslijediti.

VDL Grupacija

VDL Bus & Coach je dio VDL Grupacije. VDL Grupacija, sa sjedištem u Eindhovenu (Nizozemska), međunarodna je industrijska tvrtka usmjerena na razvoj, proizvodnju i prodaju poluproizvoda, autobusa i ostalih gotovih proizvoda te montažu automobila. Od osnivanja 1953. godine ova obiteljska tvrtka je narasla na 93 tvrtke, rasprostranjene u 19 zemalja s oko 16.000 zaposlenika i godišnji promet od 3,2 milijarde eura u 2016. Snaga VDL Grupacije leži u međusobnoj suradnji između njenih tvrtki.
 
 
 
Valkenswaard - NL,19. listopada 2017
Povratak

Newsletter

Saznajte što se događa u Presečki grupi... Odaberite teme koje vas zanimaju i saznajte sve novitete u našoj ponudi.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »