VDL Futura za francuske međugradske autobusne linije

Objavljeno: 04.04.2016 u 13:24

Liberalizacija francuskog međugradskog prijevoza nudi nove mogućnosti za VDL Bus & Coach. Na kraju 2015. godine isporučeno je 10 VDL Futura francuskim tvrtkama za prijevoz putnika koji pružaju usluge na Starshipper međugradskim linijama. U prva četiri mjeseca 2016. godine VDL Bus & Coach isporučio je dodatnih 11 VDL Futura za uporabu na Starshipper linijama. Putnici mogu uživati u luksuznom putovanja po atraktivnim cijenama između mnogih gradova na zapadu, istoku i jugu Francuske. Svi putnički autobusi su potpuno novi u Starshipper stilu boja.

Isporuka VDL Futura FHD2-129 / 440

21 vozna jedinica VDL autobusa (tipa Futura FHD2-129 / 440) su trenutno ili će uskoro biti u službi za Starshipper. Na kraju 2015. godine VDL Bus & Coach isporučio je 3 kom VDL Future za Le Groupe ASTT (Aquitaine usluge Transport Turizam), 2 kom za Autocars Jollivet i 5 kom više za tvrtke Automobili de l'Élorn, Autocars Le Meur, Autocars Le Roux, L'été Évasion i Autocars Jézéquel. Ovih 10 VDL Futura s dužinom od 12,9 metara, imaju 48 + 1 + 1 mjesta za sjedenje, Wi-Fi, 220 volti utičnicu na svim sjedalima, defibrilator i / ili lift za invalidska kolica. Do kraja travnja 2016. godine biti će isporučeno još 11 kom luksuznih VDL Futura različitim kupcima, uključujući  2 kom za Autocars Nombalais, 1 kom za Autocars Jollivet i 1 kom za Hervé. VDL također pozdravlja 6 novih kupaca, koji će svaki primiti 1 novu VDL Futuru. Ovih 6 vozila idu Autocars Rouillard, Farouault, Bellier, Roberta, Bihan i Cars des Abers. 21 kom VDL Future će biti isporučeno u Pullman D'Aquitaine u travnju.

Starshipper

Starshipper je jedan od pet tvrtki koje su uključene u otvaranje tržišta za putničke autobuse za duge udaljenosti. Time upravljaju nezavisni mali i srednji poduzetnici koji djeluju u putničkom prometu u Francuskoj. Svi autobusi u službi za Starshipper tvrtke su označeni prepoznatljivim plavo / bijelim stilom boja. Starshipper vodi vrlo široku mrežu linija za daleka putovanja uglavnom na zapadu, istoku i jugu Francuske, a nove linije za prijevoz će početi u skoroj budućnosti. Tvrtka pruža usluge s luksuznim autobusima kako bi se osigurala visoka razina usluge i nudi karte po vrlo pristupačnim cijenama.

Povratak

Newsletter

Saznajte što se događa u Presečki grupi... Odaberite teme koje vas zanimaju i saznajte sve novitete u našoj ponudi.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »