Isporuka 14 VDL Futura za Dacos (Rumunjska)

Objavljeno: 20.02.2017 u 13:11

Rumunjski autobusni prijevoznik Dacos je postavio narudžbu za 14 VDL Futura tipa FHD2-129. Dacos je vjeran VDL kupac više od dvadeset godina i ima flotu koja se sastoji uglavnom od VDL autobusa. Nove VDL Future će se koristiti za putovanje do i od raznih turističkih destinacija diljem Europe.

"Odnos s VDL je vrlo važan za nas. To je osjećaj udobnog i pouzdanog partnerstva. Mi smo jako zadovoljni s VDL autobusima u našoj floti. Dakle, na temelju našeg dobrog iskustva u prošlosti, kupnja VDL autobusa bio je logičan izbor ", kaže Alex Petrescu, generalni direktor Dacos.

Siebren de Boer, prodajni predstavnik VDL Bus & Coach-a kaže: "Ova narudžba potvrđuje naš dobar odnos s Dacos-om. Mi to vidimo kao znak zahvalnosti što će naša najnovija generacija proizvoda imati priliku pokazati svoju vrijednost s ovim lojalnim kupcem. "

"Za nas, isporuka tih VDL Futura je prekrasan početak na rumunjskom tržištu. To će povećati vidljivost branda VDL, kao i činjenica da Dacos, višedesetljetni VDL kupac, još je jednom izabrao VDL i to samo pokazuje da brand ima mnogo toga za ponuditi ", kaže Stefan Vâju, predsjednik EVW holding.

Dobit vlasništva

VDL Futura je autobus koji koristi najsuvremenije tehnologije za maksimalni "dobit vlasništva ', kombinirajući štedljivi, ekološki prihvatljivi, snažan motor s iznimno niskom masom praznog vozila. VDL Future za Dacos imaju duljinu od 12,9 metara i 49 + 1 + 1 mjesta za sjedenje. 

DACOS

Dacos je jedan od vodećih rumunjskih putničkih prijevozničkih tvrtki. Dacos vozila su odavno  prisutna na glavnim rutama između velikih gradova u Rumunjskoj. Dacos je aktivan i na međunarodnoj razini, prevozeći turiste diljem Europe. Dacos je osnovao Dan Petrescu u 1992. Prvi VDL autobus je kupljen rabljeni 1996. godine. Tako odnos s VDL-om obuhvaća razdoblje od više od 20 godina. Dacos sa sjedištem u Ramnicu Valcea, u središtu zemlje, djeluje diljem Rumunjske, a također je poznato ime na međunarodnoj razini. Flota trenutno obuhvaća 44 vozila, od kojih je 40 VDL proizvoda.

Povratak

Newsletter

Saznajte što se događa u Presečki grupi... Odaberite teme koje vas zanimaju i saznajte sve novitete u našoj ponudi.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »