27 novih VDL Synergy dvokatnih autobusa za Irsku

Objavljeno: 18.02.2016 u 08:12

VDL Bus & Coach trenutačno isporučuje 27 novih VDL Synergy dvokatnih prigradskih autobusa za Bus Éireann - Irskoj najvećoj nacionalnoj autobusnoj mreži. Ovi luksuzni dvokatni autobusi su dio vrlo značajnog ulaganja u autobuse za Bus Éireann od ''nadležnih tijela za promet u Irskoj'', za financiranje pouzdane i udobne nove flote budućnosti.

VDL Synergy autobusi su službeno dostavljeni od VDL Bus & Coach u prisutnosti gospodina P.W.A. Schellekens, Nizozemskog veleposlanika u Irskoj, 15. siječnja prošle godine, za Bus Éireann, u sklopu službenog lansiranja nove flote.

Glavni inženjer strojarstva Bus Éireanna, Joe Neiland rekao je da se VDL flota pokazala kao vrlo dobar izbor: '' Ovi autobusi su bili uključeni u našoj novoj kupnji voznog parka s obzirom na izvanrednu potrošnju goriva, pouzdanost i optimalnu udobnost koje pružaju ".

VDL Sinergy dvokatni autobus koristiti će se za prigradske usluge na velikom području Dublina.

Sinergy SSD-141

VDL Sinergy luksuzni dvokatni autobusi dostavljeni u Bus Éireanna su inačice sa 14,1 metara građene su na VDL SBR-4000 šasiji, pokretani sa Euro 6 DAF MX-13 375 motorom sa ZF AS Tronic automatskim mjenjačem opremljenim naprednim sustavom kočenja u nuždi (AEBS) i sustav upozorenja napuštanja trake (LDWS). Oni imaju odličan pristup invalidskim kolicima do sredine vrata pomoću ručno sklopive rampe. VDL Sinergy također su opremljeni odredišnom opremom (linijski displeji), stolom za plaćanja, stroj za naplatu karata, punim CCTV sustavom WIFI, 220 Volt utičnicama, USB utičnicom i udobnim kožnim sjedalima.

Bus Éireann

Bus Éireann je irska nacionalna turistička i autobusna tvrtka, koja je prošle godine zabilježila da je njome putovalo više od 81 milijuna putnika.

Tvrtka je značajan prinosnik irskog gospodarstva, zapošljavaju gotovo 10.000 ljudi izravno i neizravno preko Irske, uključujući i oko 1.200 vozača. Tvrtka upravlja flotom u regiji sa 1.000 vozila.

Povratak

Newsletter

Saznajte što se događa u Presečki grupi... Odaberite teme koje vas zanimaju i saznajte sve novitete u našoj ponudi.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »