BOHINJ, BLED I RADOVLJICA 32,00 € GARANTIRANI POLAZAK

BOHINJ, BLED I RADOVLJICA

05.05.2024.

AUTOBUSNI KOLODVOR ZABOK: 06:40

AUTOBUSNI KOLODVOR KRAPINA: 07:00

 

Vožnja kroz Sloveniju u pravcu Ljubljane i dalje do BOHINJA uz usputna zaustavljanja radi odmora i okrijepe. Po dolasku, obilazak BOHINJSKOG JEZERA I OKOLICE: najprije će se spustiti do podnožja ušća SAVE BOHINJKE u jezero i prošetati do prekrasnog SLAPA. Slobodno vrijeme za uživanje u prirodi.  Slijedi odlazak prema RIBČEVOM LAZU, gdje će se razgledati KAMENI MOST, CRKVA SV. IVANA KRSTITELJA i SPOMENIK ČETIRIMA PLANINARIMA. Predlažemo šetnju uz jezero, ručak ili pak kavicu. Nastavak putovanja do BLEDA, bisera slovenskih Alpi. Po dolasku uživanje uz Bledsko jezero koje je ledenjačkog podrijetla, smješteno na 475 mnv. Neka vas ne zavara ovo “ledenjačko”, jer jezero je iznenađujuće toplo i puni se vodom iz nekoliko termalnih izvora. Preporučamo vožnju tradicionalnim čamcem-pletnom po jezeru do BLEDSKOG OTOKA uz posjet baroknoj CRKVI SV. MARIJE s odlično sačuvanim freskama i prilikom da se zazvoni za sreću i ispunjenje želja. Može se posjetiti i BLEJSKI GRAD iz 11. stoljeća s raskošnom kapelom iz 17. st., pitoresknim muzejom i čarobnim pogledom sa stijene na jezero. Nakon opuštanja uz kavu i kolač (predlažemo TRADICIONALNE BLEDSKE KREMŠNITE), slijedi nastavak putovanja do RADOVLJICE, gradića prepunog inspirativnih ulica i starih kuća koje su mnogo puta poslužile za snimanje mnogih svjetskih reklamnih spotova. Najupečatljivija je crkva Svetog Petra i obrambena kula s predivnim pogledima. Vrijedi pogledati radionicu izrade licitarskih srca u Muzeju Licitar. 

Povratak u smjeru Zaboka i Krapine predviđen je u dogovoru s grupom, kamo se dolazi u večernjim satima.

 

CIJENA ARANŽMANA:     32,00 €

Kalkulacija je rađena na bazi:    45-50 osoba

 

 

 

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom sa svim dozvolama za prijevoz putnika;
  • licencirani vodič / pratitelj izleta u autobusu:
  • svi razgledi prema programu;
  • osiguranje od posljedica nesretnog slučaja;
  • troškovi organizacije i rezervacije izleta;
  • osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti

 

Aranžman ne uključuje:

  • ulaznice u ostale objekte koji se posjećuju prema želji grupe, doplate, osobni troškovi te sve ostalo što izričajem nije navedeno u programu

 

Fakultativne nadoplate (po želji,  plaćanje na licu mjesta):

  • slap Savica: 2,7€ (odrasli, minimum 20 prijavljenih); vožnja čamcem: 15 € (povratna vožnja s 30-minutnim stajanjem na otoku)

 

Način plaćanja: virmanski, prije puta

Povratak

Newsletter

Saznajte što se događa u Presečki grupi... Odaberite teme koje vas zanimaju i saznajte sve novitete u našoj ponudi.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »