BRATISLAVA I ČOKOLADARNICA HAUSWIRTH 45,00 €

BRATISLAVA I ČOKOLADARNICA HAUSWIRTH

19.10.2024.

AUTOBUSNI KOLODVOR ZABOK:     05:00

AUTOBUSNI KOLODVOR KRAPINA: 05:20

Vožnja kroz Mađarsku i Austriju do mjesta KITTSEE. Posjet tvornici čokolade uz mogućnost povoljnije kupnje poznatih bananko čokoladica i ostalih čokoladnih delicija. Nastavak putovanja do BRATISLAVE - glavnog i najvećeg grada Slovačke. Po dolasku, zajednička orijentacijska šetnja gradom. Vidjeti će se: Franjevačka crkva; palača Mirbach – dragulj rokoko umjetnosti; Židovska ulica; Mihaelov toranj koji je bio osmatračnica, a danas se u njemu nalazi izložba oružja. Na samome vrhu tornja nalazi se sv. Mihael u borbi protiv zmaja, a ispred tornja ”točka nultog kilometra” na kojoj se nalaze udaljenosti raznih svjetskih gradova. Vidjeti će se i katedrala sv. Martina; Palača Palffy; Nacionalna galerija, stara Gradska vijećnica te Nadbiskupska palača u kojoj su nastupali i muzicirali glazbenici Mozart, Beethoven, Liszt, a sam Napoleon je ovdje potpisao Presburški sporazum za vrijeme svoje vladavine. Jedan od kurioziteta cijele Bratislave su razni kipovi razmješteni po centru te “Novi most”, sedmi most u svijetu po dužini nosivih visećih lukova, na kojem se nalazi  još jedna velika atrakcija Bratislave, UFO ili NLO. To je restoran i promatračnica koji se nalazi na vrhu luka mosta. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Predlažemo odlazak u „Slovak pub“ gdje se mogu probati zanimljiva jela i nacionalni specijaliteti. Glavna karakteristika Slovačke kuhinje je to da vole kiselo i gotovo uz svako jelo dodaju češnjak pa tko ne voli češnjak treba to imati na umu...

Povratak prema mjestu polaska planiran je u dogovoru s grupom, a očekivani dolazak u kasnim večernjim satima.

CIJENA ARANŽMANA:                          45,00 €

Kalkulacija je rađena na bazi:            45 - 50 osoba

Cijena aranžmana uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom sa svim zakonskim dozvolama za prijevoz putnika;
  • licencirani vodič / pratitelj putovanja;
  • svi razgledi i obilasci prema programu;
  • osiguranje od posljedica nesretnog slučaja;
  • troškovi organizacije i rezervacije izleta;
  • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine.

 

Cijena aranžmana ne uključuje:

  • ulaznice u ostale objekte koji se posjećuju prema želji grupe, doplate, osobni troškovi te sve ostalo što izričajem nije navedeno u programu.

 

Način plaćanja: virmanski, prije puta

Povratak

Newsletter

Saznajte što se događa u Presečki grupi... Odaberite teme koje vas zanimaju i saznajte sve novitete u našoj ponudi.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »