LJETOVANJE - VELA LUKA 2024 - ALL INCLUSIVE 650,00 € GARANTIRANI POLAZAK

LJETOVANJE - VELA LUKA 2024 - ALL INCLUSIVE

17-24.08.2024.

AUTOBUSNI KOLODVOR KRAPINA: 01:00

AUTOBUSNI KOLODVOR ZABOK: 01:20

 

Noćna vožnja autobusom do trajektne luke Split. Ukrcaj na trajekt i plovidba do Vela Luke na otoku Korčuli. Iskrcaj s trajekta i kratka vožnja do hotela Posejdon. Prijava i smještaj u sobe. Uživanje u čarima otoka i odmoru. Povratak kućama po istom principu u obrnutom smjeru.

 

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: min. broj 40 putnika

 

½ Standardna dvokrevetna soba – ALL INCLUSIVE - LAST MINUTE

650,00 €

 CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • prijevoz turističkim autobusom koji udovoljava svim zakonskim propisima za prijevoz putnika;
 • prijevoz trajektom na relaciji Split – Vela Luka – Split;
 • smještaj u hotelu Posejdon 3*** u dvokrevetnim sobama (klima, TV, WC/tuš, Wi-Fi) s pogledom na park ili na more, na bazi 7 noćenja s all inclusive uslugom: doručak: od 7:00 do 10:00 / ručak: od 12:30 do 14:00 / popodnevna zakuska: od 17:00 do 17:30 / večera: od 19:00 do 21:00,  all inclusive aperitiv bar: od 11:00 do 22:00, večernja animaciju uz muziku na terasi;
 • voditelja putovanja tijekom putovanja i boravka;
 • osiguranje od posljedica nesretnog slučaja;
 • troškovi rezervacije i organizacije izleta;
 • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine.

 Aranžman ne uključuje:

 • ulaznice u objekte koji se posjećuju prema želji grupe, doplate, putno osiguranje, osobni troškovi te sve ostalo što izričajem nije navedeno u programu.

 NADOPLATA:

 • korištenje dvokrevetne sobe kao jednokrevetne +50%
 • dječji krevetić: 10,00 €
 • dijete do 5,99 god. sa 2 odraslih: gratis
 • dijete do 11,99 god. sa 2 odraslih (na pomoćnom krevetu): umanjeno 30%
 • odrasli / 12+ god. na pomoćnom krevetu: umanjeno 10%
 • osiguranje od otkaza putovanja: 21,00 €

 NAČIN PLAĆANJA: gotovinom, kreditnim karticama, virmanom, obročno prema dogovoru.

 REZERVACIJE: sklapa se ugovor o putovanju i plaća avans u iznosu od 150,00 EUR / 1.130,17 kn po osobi

Hotel Posejdon 3*** je moderan dvoetažni hotel, smješten u Veloj Luci, 1.2km pješačke staze udaljen od centra grada. Gosti hotela mogu se opuštati na hotelskoj plaži, ispijati piće u opremljenom beach baru i uživati u glazbi uživo i profesionalnoj animaciji na terasi s predivnim pogledom na velolučki zaljev. Do centra grada može se doći kratkom vožnjom brodicom preko zaljeva gdje se vrijeme može provesti u razgledavanju grada, kulturnih znamenitosti, muzeja, a sve u ugodnim mediteranskom ozračju uz zvukove klapske pjesme. Blizu centra nalazi se i trajektna luka koja spaja ovaj otok s drugim otocima Jadranskog mora i kopnom. Na raspolaganju je i ronilački centar Posejdon, jedan od najmodernijih i najopremljenijih na Jadranu. Položaj hotela Posejdon i svi njegovi sadržaji čine ovaj hotel idealnim za pravi odmor.

 

SOBE: dvokrevetne sobe s pogledom na more ili na park, klima, WC/tuš, TV, Wi-Fi u sobama i recepciji, telefon.

 

ALL INCLUSIVE : doručak, ručak i večera švedski stol uz ponudu jela sredozemne i domaće kuhinje, (piće uključeno uz obroke), popodnevna zakuska sa toplim napitcima, kokicama i čajnim pecivima, neograničena konzumacija bezalkoholnih pića, te domaćih alkoholnih pića (vino, točeno pivo, travarica, kruškovac, pelinkovac, vodka, gin, brandy,  glazba uživo na terasi 2 puta tjedno.

 

PLAŽA: hotelska plaža ispred hotela, šljunčana, betonirana. Mogućnost korištenja ležaljki za plažu uz naplatu.

Kalkulacija je izrađena za min. 40 putnika. Uvjeti plaćanja: 150,00 € / 1.130,17 kn / prilikom rezervacije, ostatak minimalno 28 dana prije realizacije. Plaćanje: gotovina, virman, kartice. Fiksni tečaj konverzije: 1 euro = 7,53450 kn. Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja 20 dana prije početka u slučaju manjeg broja putnika od planiranog ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Presečki tours. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Za ovaj program osigurana je jamčevina po polici br. 298090000084: kod Croatia osiguranja d.d. OIB 26187994862, Vatroslava Jagića 33, Zagreb i sklopljen Ugovor o osiguranju od odgovornosti organizatora paket aranžmana.

 

Datum izrade aranžmana: 24. 11. 2023.

Povratak

Newsletter

Saznajte što se događa u Presečki grupi... Odaberite teme koje vas zanimaju i saznajte sve novitete u našoj ponudi.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »