ZOTTER I GRAZ 43,50 € / 327,75 kn

ZOTTER I GRAZ

06.05.2023.

Polazak:

U 06:30 IZ ZABOKA   s Autobusnog kolodvora

U 07:00 IZ KRAPINE  s Autobusnog kolodvora

Vožnja Slovenijom i Austrijom uz usputna stajanja do mjesta Riegersburg gdje se nalazi tvornica čokolade ZOTTER. Tvornica je izvana ukrašena živahnim raznobojnim površinama, muralima velikog formata i skulpturama. Prva postaja je kino dvorana u kojoj će biti prikazan kratki dokumentarac o uzgoju kakaovca u Južnoj Americi. Nakon filma, u predvorju će se dobiti audio vodič na hrvatskom, sa slušalicama te keramička žlica za kušanje čokoladnih smjesa. Prvo će se kušati tekuća masa od čistog kakaa, a potom s raznim dodacima i različitim postotkom kakaa, što je pravi organoleptički izazov. Kušati će se i gotove Zotter čokolade različitih okusa. Posljednja prostorija prije izlaza je prodavaonica, gdje se mogu nabaviti sve čokolade, uključujući i razne praline, poklon-paketi...Po završetku razgleda slijedi vožnja do Graza. Razgled grada u pratnji voditelja putovanja: OPERA - HERRENGASSE - LANDHAUS - GLAVNI TRG - GRADSKA VIJEĆNICA - KATEDRALA - MAUZOLEJ - ISUSOVAČKO SVEUČILIŠTE - „GLOCKENSPIEL“ ZVONA - KUNSTHAUS – OTOK MOST NA MURI...Fakultativno odlazak na SCHLOSSBERG,  brdo u centru grada, gdje se nalazi poznati UHRTURM s kojeg puca predivan pogled na grad.  Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje.

Polazak prema Hrvatskoj planirani je u dogovoru s grupom oko 17:30 sati, a dolazak u večernjim satima.

Cijena: 43,50 € / 327,75 kn

Način plaćanja: gotovina, kartice, internet bankarstvo

Fiksni tečaj konverzije: 1 euro = 7,53450 kuna

Cijena uključuje:

  • prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom prema programu
  • sve razglede prema programu
  • licenciranog vodiča/pratitelja izleta;
  • osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu
  • jamčevina, troškove organizacije i realizacije aranžmana

Napomena: Kalkulacija je rađena na bazi min. 40 putnika.

Agencija zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili nedovoljno prijavljenog broja osoba kao i otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja osoba.

U cijenu nije uključeno:

  • ulaznice za objekte koji se eventualno posjećuju tijekom razgledavanja
  • ostali troškovi osobne potrošnje

GRANIČNE, VIZNE I ZDRAVSTVENE FORMALNOSTI:

Za  državljane RH viza za Austriju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna osobna iskaznica ili važeća putovnica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje.

Povratak

Newsletter

Saznajte što se događa u Presečki grupi... Odaberite teme koje vas zanimaju i saznajte sve novitete u našoj ponudi.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »