Presečki grupa obilježila 25. obljetnicu rada

Objavljeno: 02.04.2015 u 15:00

Tvrtka Presečki grupa d.o.o. je 19. ožujka 2015. godine obilježila 25 godina uspješnog poslovanja. Prigodno druženje proteklo je uz brojne uzvanike, iz poslovnog ili privatnog okruženja. 25-oj obljetnici nazočio je također i župan Krapinsko-zagorske županije g. Željko Kolar sa zamjenikom za gospodarstvo g. Anđelkom Ferek-Jambrekom, gradonačelnik Grada Krapine g. Zoran Gregurović sa zamjenicima g. Brankom Varjačićem i g. Dragom Kozinom, uvaženi gosti i poslovni partneri iz Turske, Nizozemske, Češke, Mađarske, Slovenije i drugih zemalja, te brojni načelnici okolnih općina i poslovni partneri i prijatelji obitelji Presečki. Prilikom pozdravnog govora, zamjenik župana Krapinsko-zagorske županije g. Anđelko Ferek-Jambrek istaknuo je da je Presečki grupa, koja zapošljava 250 osoba, jedan od pozitivnih primjera u Zagorju, zahvaljujući kojima Krapinsko-zagorska županije bilježi pozitivne gospodarske rezultate.

„Također želim istaknuti da Krapinsko-zagorska županija sa Presečki grupom ima sklopljen ugovor o prijevozu učenika te moram naglasiti da tvrtka taj posao obavlja odgovorno, na zadovoljstvo svih nas“ - dodao je zamjenik župana g. Anđelko Ferek-Jambrek.

U ime domaćina, uzvanike je pozdravio vlasnik Presečki grupe g. Antun Presečki, a čestitke povodom 25. obljetnice tvrtke uputio je i gradonačelnik Krapine g. Zoran Gregurović.

Direktor Presečki Grupe d.o.o., Prof. dr. sc. Antun Presečki istaknuo je da je put do ovako velike i uspješne tvrtke bio dug i težak, no upornost, volja za radom, te velika podrška obitelji i vjera u Boga, bili su ključni u ostvarenju onoga što sada posjeduje!

Naravno, u skoroj budućnosti, tvrtka ima velike planove za daljnja ulaganja, pa, među ostalim planira uz kolodvore u Stubičkim i Krapinskim Toplicama graditi i hotel s pet zvjezdica.

Povodom 25-e obljetnice vlasniku Presečki grupe, g. Antunu Presečkom, predano je priznanje Hrvatske Gospodarske Komore za uspješno poslovanje u proteklom razdoblju.

Povratak

Newsletter

Saznajte što se događa u Presečki grupi... Odaberite teme koje vas zanimaju i saznajte sve novitete u našoj ponudi.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »