ISUZU i Gospodarski sajam u Varaždinu

Objavljeno: 14.10.2016 u 09:50
ISUZU i Gospodarski sajam u Varaždinu

Poštovani gospodarstvenici,

pozivamo Vas na Gospodarski sajam u Varaždinu koji  će se održati  u Gradskoj sportskoj dvorani Graberje 14. i 15. listopada 2016.

Uz ostale izlagače Presečki grupa iz Krapine će predstavljati  gospodarska vozila, tj. konkretno  D-max Pick-Up teretno vozilo 4x4 i  kamion ukupne nosivosti 3,5 t (B-kategorija).

Službeno otvorenje sajma je u petak 14.10.2016. u 12.00. sati. Sajam će otvoriti gradonačelnik Varaždina Goran Habuš.
Ovogodišnji – treći po redu GSV (Gospodarski sajam Varaždin) nudi cjelodnevni program za posjetitelje uz besplatan ulaz.
Na sajmu se predstavljaju obrtnici, poduzetnici, vinari, modni dizajneri, likovni umjetnici i udruge s područja Sjeverozapadne Hrvatske.
GSV će u dva dana obilježiti sajamska izložba i prezentacija, gospodarski susreti poduzetnika i obrtnika, panel rasprave  i predavanja, 
prigodna sajamska prodaja i degustacije, sajamske radionice, gastronomska ponuda,  cjelodnevni prateći sadržaji, zabavno glazbeni program 
i nagradne igre za posjetitelje.Na otvorenju će nastupiti Valentina Geci.
Ulaz na sajam oba dana je besplatan, a uz zabavno glazbeni program, prodaju, degustacije i prezentacije izlagači i organizatori priređuju razna iznenađenja za posjetitelje.

Glavni pokrovitelji Gospodarskog sajma je Grad Varaždin, Varaždinske županija, HGK, HOK, Udružene Hrvatskih obrtnika Varaždin,  a organizator sajma je marketinška agencija Tin – marketing d.o.o. iz Varaždina.
After party Gospodarskog sajma u petak i subotu u Barfly-u od 22.00.

                                                                                                                       

                                                                                                                                 Presečki grupa, Krapina

Povratak

Newsletter

Saznajte što se događa u Presečki grupi... Odaberite teme koje vas zanimaju i saznajte sve novitete u našoj ponudi.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »