Astronomski centar Rijeka -Trsat - Adrenalinski park Crikvenica

Astronomski centar Rijeka -Trsat - Adrenalinski park Crikvenica

Polazak autobusa u jutarnjim satima. Vožnja u smjeru Karlovca i Gorskog kotara do RIJEKE uz usputna zaustavljanja radi odmora i okrijepe. Po dolasku slijedi posjet Astronomskom centru i Planetariju gdje će se uz stručno vodstvo saznati na zanimljiv i pristupačan način o astronomiji, velikim naprecima i otkrićima u svemiru. Pojasniti će se znanstvene metode za otkrivanje ekstrasolarnih planeta, egzoplaneta, nastanjivim zonama i dr. Po završetku, kraće slobodno vrijeme za uživanje u pogledu na Rijeku i Kvarnerski zaljev. Slijedi odlazak do TRSATA i Trsatske gradine, starog frankopanskog kaštela. Obilazak gradine i obližnjeg svetišta - Crkve Blažene Djevice Marije - Gospe Trsatske koja je najstarije hrvatsko marijansko svetište i odredište mnogih hodočasnika iz zemlje i inozemstva. Putovanje se nastavlja do Adrenalinskog parka Crikvenica koji je lociran na samo 50 metara od mora. Sudjelovanje u raznim aktivnostima. Na raspolaganju su velika i mala staza za adrenalinsko penjanje, paintball borilište sa svom potrebnom opremom za Paintball, kavez za kavez nogomet, Summo i Gladijatorske borbe, trampolin, Aerotrim spinroller, mini golf i stolni tenis, a za osvježenje na raspolaganju je i Adrenalin bar. Slobodno vrijeme za igru i druženje.   

Povratak je planiran u dogovoru s grupom s dolaskom u večernjim satima.

Cijena izleta: na upit Način plaćanja: virmanski, gotovina, kartice, internet bankarstvom

 

Cijena izleta uključuje:

 • prijevoz turističkim autobusom koji udovoljava zakonskim propisima za prijevoz putnika;
 • ulaznica i program Astronomskog centra i Planetarija Rijeka;
 • ulaznica i program Adrenalinskog parka Crikvenica;
 • licencirani vodič/pratitelj tijekom putovanja u autobusu;
 • svi razgledi prema programu;
 • osiguranje od posljedica nesretnog slučaja;
 • troškovi rezervacije i organizacije izleta;
 • osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti.

Aranžman ne uključuje:

 • ulaznice u ostale objekte koji se posjećuju prema želji grupe, doplate, osobne troškove te sve ostalo što izričajem nije navedeno u programu.

Napomena:

 • Turistička agencija i prijevoznik prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuju pravila i propise „Zakona o vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu“ kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu.
 • Predviđene pauze tijekom vožnje su cca svakih 2,5 h zavisno o raspoloživosti kapaciteta stajališta i uvjeta na putu, uz minimalnu pauzu od 20 min.
 • Putovanje nije prikladno za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu.

Povratak

Newsletter

Saznajte što se događa u Presečki grupi... Odaberite teme koje vas zanimaju i saznajte sve novitete u našoj ponudi.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »