Pekarnica

Dobrodošli u pekarnice Presečki !!

Počeci

Pekarnica Presečki osnovana je 1994. godine u Pregradi s osnovnom djelatnošću proizvodnje pekarskih proizvoda.Od samog početka, Pekarnica se širila u skladu s potrebama potrošača, uz nadogradnju modernom tehnologijom i podršku kvalificiranih zaposlenika.  Danas je Pekarnica moderno organiziran proizvodno-prodajni sustav  koji udovoljava svim zahtjevima i potrebama tržišta u kojem svakodnevno radi 33 zaposlenih. Proizvodi se na tržište plasiraju putem prodavaonica širom Hrvatskog zagorja, tako da naše proizvode možete naći u našim prodavaonicama u Krapini, Pregradi, Zlataru i Krapinskim Toplicama u kojima možete uživati i u našim ukusnim kolačima, našim pokretnim prodavaonicama iz posebno opremljenih vozila te prodajnim objektima naših poslovnih partnera u Hrvatskom zagorju.

Iskustvo naših pekara te tradicijom prenesena znanja i vještine u pečenju kruha jamstvo su ujednačene kvalitete naših proizvoda koje kontinuirano usavršavamo pekarskim trendovima i malim tajnama naših majstora pekarskog zanata. Naš je cilj da Pekarnice Presečki i dalje budu mjesto dobre hrane i finog okusa.

Pogon

Pekarnica Presečki posluje u modernom proizvodnom  pogonu u Pregradi koji se proteže na preko 600 m2 te udovoljava najvišim standardima tehnološke kvalitete, pri čemu se naročita pažnja pridaje izboru sirovina, inovaciji tehnoloških postupaka pri izradi proizvoda, ali i besprijekornom održavanju sredstava za rad te redovitom ulaganju u nove strojeve i peći. U pogonu se svakodnevno proizvede 26 vrsta kruha, 50 vrsta peciva, 10-tak vrsta kolača, sve prilagođeno  željama i potrebama naših kupaca čije je zadovoljstvo nama uvijek na prvom mjestu.

Newsletter

Želite primati novosti iz vaše omiljene pekarnice? Prijavite se na newsleter!

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »