ISUZU pick-ups najizdržljivijim motorom na svijetu

Tajna je u prošlosti marke koja se oduvijek bavila proizvodnjom teretnjaka. ISUZU pick-up počiva na drugačijim temeljima nego u slučaju kada se proizvodnjom pick-up-a bavi marka čiji su ostali proizvodi osobna vozila. Razlika je u samom ishodištu razvojnog procesa. D-Max nije razvijen na bazi osobnih vozila, već posve suprotno – njegova snažna i trajna tehnologija proizlazi transformiranjem inovativnih i pouzdanih tehničkih rješenja kakve nalazimo kod teških radnih strojeva. Sve iskustvo i znanje stečeno u proizvodnji teretnih vozila utkano je u najmanje ISUZU-ovo gospodarsko vozilo, D-Max.

ISUZU stalno razvija pogonske strojeve s niskom potrošnjom goriva i izvrsnih performansi.

D-max-ov dizelski stroj zapremine 2,5 litre kruna je armade od sveukupno 23 milijuna do sada proizvedenih ISUZU-ovih dizelskih motora. U ovaj majstorski projektiran motor utkano je sve znanje ISUZU-ovog gotovo stoljetnog inženjerskog iskustva, čime se dobar glas ISUZU-ovih dizelaša dodatno učvršćuje. Trajan i ekonomičan D-Max ozbiljno je iznenadio suparnike na Dakar reliju 2009. godine, kada je, unatoč iznimno teškim uvjetima rute relija koja je vodila kroz Argentinu i Chile, prvi završio na cilju među svim dizelskim pick-upovima.

Newsletter

Saznajte što se događa u Presečki grupi... Odaberite teme koje vas zanimaju i saznajte sve novitete u našoj ponudi.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »