JESEN NA PLITVIČKIM JEZERIMA 160 kn

JESEN NA PLITVIČKIM JEZERIMA

07.studeni 2020.

Autobusni kolodvor Krapina: 08.00 sati

Autobusni kolodvor Zabok:   08:20 sati

Vožnja preko Karlovca i Slunja prema Nacionalnom parku Plitvička jezera. Na ulasku u Slunj prolazak kraj RASTOKA - vodeničarskog kraja kojeg još nazivaju „male Plitvice“, kao uvod u ljepote Plitvičkih jezera.

Nastavak vožnje do Nacionalnog parka PLITVIČKA JEZERA. Razgled parka i to pješice,  elektrobrodom po jezeru Kozjak, te turističkim vlakićem. Plitvička jezera proglašena su nacionalnim parkom 1949. godine u kojem je nanizano 16 prekrasnih manjih i većih jezera kristalne modro zelene boje. Vodu dobivaju od brojnih rječica i potoka, a međusobno su spojena pjenušavim kaskadama i šumnim slapovima. Iznimne prirodne ljepote jezera i slapova, bogatstvo flore i faune, kontrasti boja, čarobni motivi šume i planinski zrak, šetnja šumskim stazama i drvenim mostićima, privlače veliki broj posjetitelja iz cijeloga svijeta. Svaki posjet novi je i neponovljiv doživljaj prirode, njene snage i ljepote.

Slobodno vrijeme za vlastite programe.

Po povratku, zaustavljanje u okolici Slunja radi odmora i okrijepe.

Prema dogovoru grupe, povratak u Krapinu predviđen je u ranim večernjim satima.

Cijena izleta: 160,00 kuna

Način plaćanja: gotovina, kartice, internet bankarstvom

U cijenu je uključeno:

 • prijevoz  turističkim autobusom
 • organizacija i rezervacija putovanja
 • sve razglede prema programu
 • licencirani pratitelj / vodič tijekom izleta
 • osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu
 • jamčevina, troškove organizacije i realizacije aranžmana
 • pdv

OBAVEZNA NADOPLATA:
Ulaznica za NP Plitvička jezera, prema cjeniku Nacionalnog parka:  75,00 kn / odrasli; 45,00 kn / studenti; 30,00 kn / djeca (07 – 18 godina); djeca do 7 godina i osobe sa posebnim potrebama sa invaliditetom preko 50% ne plaćaju ulaznicu).

PREPORUKA: udobna obuća i odjeća za posjet Nacionalnom Parku zbog blizine vode i mogućeg skliskog terena!

FAKULTATIVNO:

Ručak u restoranu Mirjana uz doplatu 12,50 € (domaća goveđa juha sa rezancima, mlado svinjsko pečenje iz krušne peći, lički pekarski krumpir i svježe povrće sa roštilja, (tikvice, patlidžan, paprika, luk, gljive), složena salata, domaće pogače iz krušne peći, domaća štrudla od jabuka u umaku od vanilije s preljevom od vruće višnje.

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 25 (u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza putovanja ili promjene cijene).

Napomene:

 • prema preporukama HZJZ-a za vrijeme trajanja epidemije koronavirusa, molimo da na putovanje ponesete masku za lice te da istu koristite za vrijeme vožnje u autobusu. Pri ulazu u autobus potrebna je dezinfekcija ruku, agencija će osigurati potrebna dezinfekcijska sredstva
 • turistička agencija i prijevoznik prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuju pravila i propise „Zakona o vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu“ kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu
 • predviđene pauze tijekom vožnje su cca svakih 2,5 h, zavisno o raspoloživosti kapaciteta stajališta i uvjeta na putu, uz minimalnu pauzu od 20 min
 • putovanje nije prikladno za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu
 • raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator prema redoslijedu uplata

Povratak

Newsletter

Saznajte što se događa u Presečki grupi... Odaberite teme koje vas zanimaju i saznajte sve novitete u našoj ponudi.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »