PLITVIČKA JEZERA 25,00 € / 188,36 kn

PLITVIČKA JEZERA

14.10.2023. 04.11.2023.

Autobusni kolodvor Krapina: 07.00

Autobusni kolodvor Zabok:   07:20

Vožnja preko Karlovca i Slunja uz usputna zaustavljanja radi odmora i okrijepe. Prolazak kraj Rastoka - vodeničarskog kraja kojeg još nazivaju „male Plitvice“, kao uvod u ljepote Plitvičkih jezera. Po dolasku, razgled i šetnja Nacionalnim parkom Plitvička jezera, koji se nalazi na popisu svjetske baštine UNESCO-a. Vidjeti će se i doživjeti glavne atrakcije ovog parka - 16 malih jezera međusobno povezanih slapovima nastalih taloženjem sedre - posebne vrste vapnenca. Šetnja kroz vapnenački kanjon "Donjih jezera", vožnja elektrobrodom po najvećem plitvičkom jezeru - jezeru "Kozjak", vožnja panoramskim vlakom, te šetnja povrh istočne strane kanjona. U okviru programa vidjeti će se impresivni "Veliki slap" i "Sastavke", predivna modroplava jezera "Novakovića brod", "Kaluđerovac", "Gavanovac" i "Milanovac"… Slobodno vrijeme za odmor, okrijepu i druženje.

Povratak je planiran oko 18:00, s dolaskom u večernjim satima.

 

CIJENA IZLETA: 25,00 € / 188,36 kn     

Kalkulacija je rađena na bazi: 40-50 osoba 

Fiksni tečaj konverzije: 1 euro = 7,53450 kuna

 

Cijena aranžmana uključuje:

 • prijevoz turističkim autobusom sa svim zakonskim dozvolama za prijevoz putnika;
 • svi obilasci i razgledi prema programu;
 • licencirani pratitelj/vodič u autobusu;
 • osiguranje od posljedica nesretnog slučaja;
 • troškovi organizacije i rezervacije izleta;
 • osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti;

Aranžman ne uključuje:

 • ulaznice u ostale objekte koji se posjećuju prema želji grupe, doplate, osobni troškovi te sve ostalo što izričajem nije navedeno u programu.

Nadoplata: Ulaznica za NP Plitvička jezera:

10. mjesec: odrasli 21,00 €,   djeca 7 – 18 godina 5,50 €

11. mjesec: odrasli 9,50 €,     djeca 7 – 18 godina 3,50 €

Preporuka: udobna obuća i odjeća za posjet Nacionalnom Parku zbog blizine vode i mogućeg skliskog terena!

PLAĆANJE:

Potvrda rezervacije je plaćanje akontacije od 10,00 € / 75,35 kn po osobi u roku 3 dana od prijave, čime se potvrđuje rezervacija. Ostatak iznosa uplaćuje se najkasnije 8 dana prije polaska. U slučaju garantiranosti putovanja, a odustajanja od strane putnika agencija zadržava akontaciju. Izlet mora biti plaćen u cijelosti (100 %) najkasnije 8 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti u agenciji gotovinom, kreditnim i debitnim karticama, virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta:

Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Agencija zadržava pravo otkazati putovanje najkasnije 5 (pet) dana prije predviđenog polaska, ukoliko se na putovanje ne prijavi potreban broj ljudi.

VAŽNE INFORMACIJE:

 • Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja. Ukoliko se želi uplatiti polica Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvaruje se pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate. Ista se može ugovoriti i uplatiti isključivo prilikom prve uplate.
 • Ukoliko uplata u cijelosti nije evidentirana 14 dana prije polaska, rezervacija se smatra otkazanom.
 • Putnička agencija zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika kao i otkazivanja putovanja 5 dana prije polaska.
 • Putnička agencija nije odgovorna za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
 • Putnička agencija osigurava sjedeće mjesto u autobusu, ali nema utjecaja na raspored sjedenja kao i mogućnost rezervacije istih.
 • Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene itinerara ukoliko dođe do potrebe, ali se obvezuje program ispuniti u cijelosti.
 • Predviđene pauze tijekom vožnje su cca svakih 2,5 h, zavisno o raspoloživosti kapaciteta stajališta i uvjeta na putu, uz minimalnu pauzu od 20 min.
 • Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu.
 • Putnička agencija i prijevoznik prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuju pravila i propise „Zakona o vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu“ kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te vas molimo na razumijevanje i suradnju.
 • Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji.
 • Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto, te vas molimo za razumijevanje
 • Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvpei.hr  .

Kontakt: 

Tel: 049/328-022

Email : agencija@presecki.hr

 

Povratak

Newsletter

Saznajte što se događa u Presečki grupi... Odaberite teme koje vas zanimaju i saznajte sve novitete u našoj ponudi.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »