MEĐUGORJE - VEPRIC MAKARSKA 100 € / 753,45 kn

MEĐUGORJE - VEPRIC MAKARSKA

21.-23.04.2023.

Polazak:

1. dan: KRAPINA

Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora u Krapini u 22:00 sata uz prikup putnika na Autobusnom kolodvoru u Zaboku u 22.20. Noćna vožnja do MEĐUGORJA uz usputna zaustavljanja radi odmora i okrijepe.

2. dan: MEĐUGORJE

Dolazak u MEĐUGORJE u jutarnjim satima. Kraći odmor i doručak iz torbe, a potom odlazak na brdo KRIŽEVAC na kojem su župljani podigli križ u spomen 1900. godišnjice Muke Isusove. Zajednička i osobna molitva. Po završetku kratka vožnja do hotela. Prijava i smještaj u sobe. Ručak. Nakon odmora i okrijepe, slobodno vrijeme za vlastite programe i pobožnosti. (Večernji molitveni program i ispovijed, krunica, Sv. Misa, blagoslov predmeta, klanjanje). Noćenje.

 3. dan: MEĐUGORJE – VEPRIC MAKARSKA - KRAPINA

Doručak. Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje i odjavu iz hotela. Slijedi odlazak do BRDA UKAZANJA- mjesta prvih Gospinih ukazanja, nekoliko stotina metara iznad Bijakovićkog zaseoka Podbrdo. Po završetku, nastavak putovanja do Veprica – Svetišta Majke Božje Lurdske u blizini grada Makarske. Nastalo je 1908. godine po uzoru na pećinu Gospe Lurdske u Lourdesu. Svetište čine špilja s Gospinim kipom, kapela, oltar na otvorenom, postaje križnog puta i dr. Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje i obilazak svetišta.

Povratak prema Krapini predviđen je u dogovoru s grupom oko 16 sati, uz usputna zaustavljanja, s dolaskom u kasnim večernjim satima.

Cijena:100 € / 753,45 kn

Način plaćanja: gotovina, kartice, internet bankarstvo

Fiksni tečaj konverzije: 1 euro = 7,53450 kuna

Kalkulacija je rađena na bazi 40 osoba.          

CIJENA IZLETA UKLJUČUJE:

 • prijevoz turističkim autobusom koji udovoljava zakonskim propisima za prijevoz putnika;
 • smještaj u hotelu LEONE**** na bazi polupansiona; dizalo, klima, TV, Internet; 150 m od crkve Sv. Jakova;
 • svi razgledi prema programu;
 • licencirani vodič/pratitelj putovanja u autobusu;
 • osiguranje od posljedica nesretnog slučaja;
 • troškovi rezervacije i organizacije izleta;
 • osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti.

 Aranžman ne uključuje:

 • ulaznice u ostale objekte koji se posjećuju prema želji grupe, doplate, osobni troškovi te sve ostalo što izričajem nije navedeno u programu.

Uvjeti plaćanja: uplata akontacije u iznosu 30% od cijene aranžmana po osobi kod prijave i potpisivanja ugovora, a ostatak najkasnije 21 dan prije putovanja.

Napomene: 

 • prema preporukama HZJZ-a za vrijeme trajanja epidemije koronavirusa, molimo da na putovanje ponesete masku za lice te da istu koristite za vrijeme vožnje u autobusu. Pri ulazu u autobus potrebna je dezinfekcija ruku, agencija će osigurati potrebna dezinfekcijska sredstva
 • za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica
 • turistička agencija i prijevoznik prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuju pravila i propise „Zakona o vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu“ kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu
 • predviđene pauze tijekom vožnje su cca svakih 2,5 h, zavisno o raspoloživosti kapaciteta stajališta i uvjeta na putu, uz minimalnu pauzu od 20 min
 • putovanje nije prikladno za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu
 • raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator prema redoslijedu uplata
 • u smještajnom objektu su neki od dopunskih sadržaja dostupni uz doplatu, a postoji i mogućnost odstupanja oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smještajnih objekata (npr. sef, mini-bar, TV, klima uređaj, fen za kosu, internet...). Savjetujemo da se i sami informirate o istima putem interneta, odnosno specijaliziranih portala koji pružaju tu vrstu pomoći putnicima poput  tripadvisor.com www.booking.com 

  Kalkulacija je rađena na bazi min 40 u autobusu. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja PRESEČKI tours putničke agencije. Agencija zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili nedovoljnog broja prijavljenih  putnika kao i otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, a sukladno Općim uvjetima poslovanja.  Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene itinerara ukoliko dođe do potrebe, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Agencija zadržava pravo promjene rasporeda dodijeljenih sjedala kod izvršenja rezervacije uslijed promjene veličine i tipa autobusa kao i nedovoljnog ili pak povećanja broja putnika na raspisanom aranžmanu.

Povratak

Newsletter

Saznajte što se događa u Presečki grupi... Odaberite teme koje vas zanimaju i saznajte sve novitete u našoj ponudi.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »