ADVENT U BUDIMPEŠTI 39,00 € / 293,85 kn

ADVENT U BUDIMPEŠTI

09.12.2023.

Polazak:

u 04:00 iz Zaboka s Autobusnog kolodvora

u 04:30 iz Krapine s Autobusnog kolodvora

Putovanje kroz Mađarsku s kraćim odmorima na putu do Budimpešte - kraljice na Dunavu, kako još od milja nazivaju glavni grad Mađarske. Po dolasku, razgled grada autobusom i pješice s vodičem: Parlament, Trg heroja, Bazilika Sv. Stjepana, Sinagoga, Opera, Andrassy ulica, Diplomatska četvrt, Roosveltov trg, Mađarska akademija znanosti i umjetnosti, Lančani most, Matijina crkva, Ribarska tvrđava i ostale znamenitosti. Kraće slobodno vrijeme na Budimu i uživanje u veličanstvenom pogledu na Peštu.

Povratak u Peštu i slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Predlažemo šetnju Vaci ulicom, najpoznatijom trgovačkom ulicom, do tržnice Nagy Vasarcarnok, s velikim izborom svježih namirnica i idealnog mjesta za kupovinu nacionalnih proizvoda i suvenira, te do poznate slastičarnice Gerbeaud, s ukusnim kolačima i poznatim žarbo kockama, koje svakako vrijedi probati.

Povratak u pravcu Hrvatske predviđen je oko 17.30 h s dolaskom u noćnim satima .

Cijena izleta:  39,00 € / 293,85 

Način plaćanja: gotovina, kartice, internet bankarstvom

Fiksni tečaj konverzije: 1 euro = 7,53450 kuna

Cijena uključuje:

  • prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom prema programu
  • sve razglede prema programu
  • licenciranog vodiča/pratitelja izleta 
  • osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu
  • jamčevina, troškove organizacije i realizacije aranžmana

Napomena: Kalkulacija je rađena na bazi min. 40 putnika.

Agencija zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili nedovoljno prijavljenog broja osoba kao i otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja osoba.

U cijenu nije uključeno:

  • ulaznice za objekte koji se eventualno posjećuju tijekom razgledavanja
  • ostali troškovi osobne potrošnje

GRANIČNE, VIZNE I ZDRAVSTVENE FORMALNOSTI:

Za  državljane RH viza za Mađarsku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna osobna iskaznica ili važeća putovnica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje.

Povratak

Newsletter

Saznajte što se događa u Presečki grupi... Odaberite teme koje vas zanimaju i saznajte sve novitete u našoj ponudi.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »