ADVENT U OSIJEKU 33,00 € / 248,64 kn

ADVENT U OSIJEKU

02.12.2023.

Autobusni kolodvor Krapina: 08:00

Autobusni kolodvor Zabok: 08:20

Vožnja autocestom u smjeru Slavonskog Broda uz usputna stajanja radi odmora i okrijepe. Po dolasku u OSIJEK, orijentacijska šetnja gradom sa pratiteljem putovanja. Vidjeti će se stara gradska jezgra: VISEĆI PJEŠAČKI MOST - TVRĐA - GRADSKE ZIDINE - TRG SV. TROJSTVA - VODENA VRATA. Proći će se kroz pojas velikih parkova – Sakundala park i Perivoj kralja Tomislava, secesijsku četvrt s monumentalnim zgradama poput Poštanske palače… Slijedi slobodno vrijeme za uživanje u čarima Adventa u Osijeku! Prva ključna lokacija je Konkatedrala sv. Petra i Pavla ispred koje je tradicionalno smješten adventski vijenac i centralni bor te jaslice. Druga je Tvrđa, koja zbog svoje atraktivnosti i sceničnosti, slovi kao jedna od omiljenih adventskih lokacija u Hrvatskoj. Program se odvija u nekoliko zona. U Zoni A odvija se centralni program Adventa u Osijeku uz tradicionalni božićni ugođaj, prodaju suvenira i tradicijskih proizvoda u toplom božićnom ambijentu. Program podrazumijeva i pozornicu za glazbeni program, dječji program i dr.. ZONA B. obilježava Festival jelki – Trg svetog Trojstva bit će obogaćen velikim okićenim jelkama koje će posjetitelje dovesti do sada već prepoznatljivog najvećeg panoramskog kotača u Hrvatskoj. Tu je i središnji ureda Djeda Božićnjaka. Zona C rezervirana je za Adventski festival, božićni ugođaj i glazbeni program na velikoj pozornici, uz prigodnu ponudu hrane i pića (kobasice u pecivu, burgere, langošice, gulaš i sarmu, fritule…).

Povratak kućama predviđen je oko 18:00 sati s dolaskom u večernjim satima.  

CIJENA ARANŽMANA:     33,00 € / 248,64 kn 

Fiksni tečaj konverzije: 1 euro = 7,53450 kuna

 

Cijena aranžmana uključuje:

 • prijevoz turističkim autobusom koji udovoljava zakonskim propisima za prijevoz putnika;
 • svi razgledi prema programu;
 • licencirani vodič / pratitelj putovanja u autobusu;
 • osiguranje od posljedica nesretnog slučaja;
 • troškovi rezervacije i organizacije izleta;
 • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine.

 

Aranžman ne uključuje:

 • ulaznice u ostale objekte koji se posjećuju prema želji grupe, doplate, osobni troškovi te sve ostalo što izričajem nije navedeno u programu.

 

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta je 40. 

Agencija zadržava pravo otkazati putovanje najkasnije 5 (pet) dana prije predviđenog polaska, ukoliko se na putovanje ne prijavi potreban broj ljudi.

 

PLAĆANJE:

Potvrda rezervacije je plaćanje akontacije od 10,00 € / 75,35 kn po osobi u roku 3 dana od prijave, čime se potvrđuje rezervacija. Ostatak iznosa uplaćuje se najkasnije 8 dana prije polaska. U slučaju garantiranosti putovanja, a odustajanja od strane putnika agencija zadržava akontaciju. Izlet mora biti plaćen u cijelosti (100 %) najkasnije 8 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti u agenciji gotovinom, kreditnim i debitnim karticama, virmanski ili internet bankarstvom.

 

 

VAŽNE INFORMACIJE:

 • Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja. Ukoliko se želi uplatiti polica Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvaruje se pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate. Ista se može ugovoriti i uplatiti isključivo prilikom prve uplate.
 • Ukoliko uplata u cijelosti nije evidentirana 14 dana prije polaska, rezervacija se smatra otkazanom.
 • Putnička agencija zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika kao i otkazivanja putovanja 5 dana prije polaska.
 • Putnička agencija nije odgovorna za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
 • Putnička agencija osigurava sjedeće mjesto u autobusu, ali nema utjecaja na raspored sjedenja kao i mogućnost rezervacije istih.
 • Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene itinerara ukoliko dođe do potrebe, ali se obvezuje program ispuniti u cijelosti.
 • Predviđene pauze tijekom vožnje su cca svakih 2,5 h, zavisno o raspoloživosti kapaciteta stajališta i uvjeta na putu, uz minimalnu pauzu od 20 min.
 • Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu.
 • Putnička agencija i prijevoznik prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuju pravila i propise „Zakona o vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu“ kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te vas molimo na razumijevanje i suradnju.
 • Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji.
 • Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvpei.hr  .

 

Informacije:

Tel:         +385 49 328 022

e-mail:     agencija@presecki.hr

Povratak

Newsletter

Saznajte što se događa u Presečki grupi... Odaberite teme koje vas zanimaju i saznajte sve novitete u našoj ponudi.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »