ADVENT U BUDIMPEŠTI BUDIMPEŠTA - garantirano

Objavljeno: 06.11.2019 u 10:23

14.12.2019. Cijena 200 kn

Polazak:

u 03:00 iz Zaboka s Autobusnog kolodvora

u 03:30 iz Krapine s Autobusnog kolodvora

Putovanje kroz Mađarsku s kraćim odmorima na putu do Budimpešte - kraljice na Dunavu, kako još od milja nazivaju glavni grad Mađarske. Po dolasku, odlazak na Citadelu s koje se pruža čaroban pogled na Budim, Peštu, Dunav i brojne mostove. Razgled te kraće zadržavanje. Odlazak na razgled grada autobusom i pješice: Parlament, Trg heroja, Bazilika Sv. Stjepana, sinagoga, opera, Andrassy ulica, diplomatska četvrt, Roosveltov trg, Mađarska akademija znanosti i umjetnosti, Lančani most, Budim, Budimski dvor, Matijina crkvaRibarska tvrđava i ostale znamenitosti. Kraće slobodno vrijeme na Budimu i uživanje u veličanstvenom pogledu na Peštu. Poslijepodne slobodno za posjet jednom od najvećih Božićnih sajmova Europe koji se održava na Vörösmarty trgu u središtu Pešte. Posebno je zanimljivo oslikano pročelje predivne kavane Gerbeaud kao i veliki adventski vijenac s pripadajućim svijećama. Uživajte u mađarskim specijalitetima, neodoljivim božićnim slasticama, narodnim pjesmama i plesovima. Povratak u pravcu Hrvatske predviđen je oko 18.30 h s dolaskom u noćnim satima (oko 00.30 h).

Cijena aranžmana: 200 kn

Način plaćanja: gotovina, kartice, internet bankarstvom

Cijena uključuje:

  • prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom prema programu
  • sve razglede prema programu
  • licenciranog vodiča/pratitelja izleta;
  • osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu
  • jamčevina, troškove organizacije i realizacije aranžmana

Napomena: Kalkulacija je rađena na bazi min. 40 putnika.

Agencija zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili nedovoljno prijavljenog broja osoba kao i otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljno prijavljenog broja osoba.

U cijenu nije uključeno:

  • ulaznice za objekte koji se eventualno posjećuju tijekom razgledavanja
  • ostali troškovi osobne potrošnje

Povratak

Newsletter

Saznajte što se događa u Presečki grupi... Odaberite teme koje vas zanimaju i saznajte sve novitete u našoj ponudi.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »