ADVENT U BEČU 46,00 € / 346,59 kn

ADVENT U BEČU

16.12.2023.

Polazak:

Autobusni kolodvor Zabok : 06:30

Autobusni kolodvor Krapina: 06:50

Vožnja Slovenijom i Austrijom uz usputna stajanja radi odmora i okrijepe. Po dolasku u BEČ, panoramska vožnja centrom grada - bečkim prstenom RINGSTRASSE koji okružuje unutarnji dio grada. Vidjeti će se: MUZEJ I AKADEMIJA PRIMIJENJENIH UMJETNOSTI, VELIKI GRADSKI PARK, PALAČA WÜRTTEMBERG (u kojoj se danas nalazi HOTEL IMPERIAL), ZGRADA OPERE, AKADEMIJA I MUZEJ LIKOVNIH UMJETNOSTI, PRIRODOSLOVNI MUZEJ, DVORAC HOFFBURG, TRG MARIJE TEREZIJE, PARKOVI BURGGARTEN, VOLKSGARTEN i RATHAUSPARK, PARLAMENT, BURGTHEATAR, ZGRADE SVEUČILIŠTA i neo-gotička crkva VOTIVKIRCHE. Nakon panoramskog upoznavanja grada, očekuje nas razgled grada pješice i zajednički odlazak do Božićnog sajma ispred STARE GRADSKE VIJEĆNICE. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti poput nabavke božićnih poklona na brojnim adventskim štandovima, uživanje u bečkim slasticama i trgovačkoj ulici MARIAHILFERSTRASSE.

Okupljanje grupe predviđeno je oko 17:30, a povratak kućama u večernjim satima.  

 

CIJENA ARANŽMANA:     46,00 € /  346,59 kn

Kalkulacija je rađena na bazi:    40-50 osoba

Fiksni tečaj konverzije: 1 euro = 7,53450 kuna

 

Cijena aranžmana uključuje:

 • prijevoz turističkim autobusom koji udovoljava zakonskim propisima za prijevoz putnika;
 • svi razgledi prema programu;
 • licencirani vodič / pratitelj putovanja u autobusu;
 • osiguranje od posljedica nesretnog slučaja;
 • troškovi rezervacije i organizacije izleta;
 • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine.

 

Aranžman ne uključuje:

 • ulaznice u ostale objekte koji se posjećuju prema želji grupe, doplate, osobni troškovi te sve ostalo što izričajem nije navedeno u programu.

 

PLAĆANJE:

Potvrda rezervacije je plaćanje akontacije od 10,00 € / 75,35 kn po osobi u roku 3 dana od prijave, čime se potvrđuje rezervacija. Ostatak iznosa uplaćuje se najkasnije 8 dana prije polaska. U slučaju garantiranosti putovanja, a odustajanja od strane putnika agencija zadržava akontaciju. Izlet mora biti plaćen u cijelosti (100 %) najkasnije 8 dana prije putovanja. Uplate se mogu izvršiti u agenciji gotovinom, kreditnim i debitnim karticama, virmanski ili internet bankarstvom.

 

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju izleta:

Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Agencija zadržava pravo otkazati putovanje najkasnije 5 (pet) dana prije predviđenog polaska, ukoliko se na putovanje ne prijavi potreban broj ljudi.

 

VAŽNE INFORMACIJE:

 • Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja. Ukoliko se želi uplatiti polica Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvaruje se pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate. Ista se može ugovoriti i uplatiti isključivo prilikom prve uplate.
 • Ukoliko uplata u cijelosti nije evidentirana 14 dana prije polaska, rezervacija se smatra otkazanom.
 • Putnička agencija zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika kao i otkazivanja putovanja 5 dana prije polaska.
 • Putnička agencija nije odgovorna za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
 • Putnička agencija osigurava sjedeće mjesto u autobusu, ali nema utjecaja na raspored sjedenja kao i mogućnost rezervacije istih.
 • Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene itinerara ukoliko dođe do potrebe, ali se obvezuje program ispuniti u cijelosti.
 • Predviđene pauze tijekom vožnje su cca svakih 2,5 h, zavisno o raspoloživosti kapaciteta stajališta i uvjeta na putu, uz minimalnu pauzu od 20 min.
 • Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu.
 • Putnička agencija i prijevoznik prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuju pravila i propise „Zakona o vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu“ kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te vas molimo na razumijevanje i suradnju.
 • Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji.
 • Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto, te vas molimo za razumijevanje
 • Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvpei.hr  .

 Informacije:

Tel:         +385 49 328 022

e-mail:     agencija@presecki.hr

 

Povratak

Newsletter

Saznajte što se događa u Presečki grupi... Odaberite teme koje vas zanimaju i saznajte sve novitete u našoj ponudi.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja web stranice, koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »